امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

(15-05-2015، 17:59)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:58)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:54)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:52)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ من بعد اون قضیه دوتا دیگه زن عوض کردم ]

نشان از وفاداری پسرا دخترا یاد بگیرین !

ازتون موقع ینی شیش ماه پیش
تو از قبلش خبر مداری:|
هشت نه تایی بودم فک کنم:/\
تو س ماه تابستون فلش و درو کردم:/\vvvvv

اونی ک تو بآشی معلومه تو سه مآه همین کآرو میکنه !
والا تابستون چ حالی میاد. -.
4 نفر بودیم هرچه تا میخواستم نویسنده شیم و هرچ ار تا دختر باز:/\
مخصوصا منو علی
از اون جمع فقط من ب ی جایی رسیدم:}

-.-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، αѕтer
آگهی
(15-05-2015، 18:01)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 18:00)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:58)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:53)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:49)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستم

اره شترا خوبن D:

طوطی هاهمـ خوبن(:..
البته بعضی از طوطیا اونایی ک اول اسمشون " م " هس خوب نیستن
طوطی ها ی که اول اسمشون " م "  ._.

طوطیایی ک اول اسمشون میم هس ن مونا ک (:
(:
نمیشه وقتی به " م " توهین کنی یعنی به من توهین کردی |:
شوخی ...
 سپاس شده توسط αѕтer
فعلا ..
 سپاس شده توسط MONA-GH ، || Mιѕѕ α.η.т ||
چارتا سپاس میگیرم زودتر شرمو کم کنم.-.
 سپاس شده توسط αѕтer ، MONA-GH
(15-05-2015، 18:04)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 18:01)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 18:00)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:58)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:53)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طوطی هاهمـ خوبن(:..

(:
شوخی ...

طوطی ک خوبه ک البته بعضی از میما شترم هستم ..

با تو نیستما نگیری بنم کنی خخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
چِ زود پسرخآله شُد ! -_-
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، MONA-GH
(15-05-2015، 18:06)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 18:04)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 18:01)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
شوخی ...

شتر-ـــ-
 سپاس شده توسط MONA-GH ، || Mιѕѕ α.η.т || ، αѕтer
(15-05-2015، 18:06)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
شوخی ...

نه باوا انقدرام بی جنبه نیستم ._.
از تابستون تا الان بن نکردم ._.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Mαяѕє ، αѕтer
(15-05-2015، 18:03)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 18:01)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:59)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:58)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 17:54)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازتون موقع ینی شیش ماه پیش
تو از قبلش خبر مداری:|
هشت نه تایی بودم فک کنم:/\
تو س ماه تابستون فلش و درو کردم:/\vvvvv

اونی ک تو بآشی معلومه تو سه مآه همین کآرو میکنه !
والا تابستون چ حالی میاد. -.
4 نفر بودیم هرچه تا میخواستم نویسنده شیم و هرچ ار تا دختر باز:/\
مخصوصا منو علی
از اون جمع فقط من ب ی جایی رسیدم:}

خوبه خودتمـ اعتراف میکنی ..!!××

جوون بودم بآ حل بودم همه دوس داشتن خنگ بودم منم مجبور بود._.
الانم جونم باحال هم هستم همه هم دوس دارن ولی عاقل شدم ب هرکسی افتخارنمیدم:}

افتخآر نمیده !
اینقد مغرور نشو ..
فقط رنگت تغییر کرده و به بخش جدید دسترسی دآری -_-
(نآرآحت نشیآ قصد بدی نآرم )
 سپاس شده توسط Mαяѕє
(15-05-2015، 18:07)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2015، 18:06)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
شوخی ...

شتر-ـــ-

حیوان گنده ایست |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان