(30-04-2015، 18:43)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2015، 18:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Hozier take me to church هم خز شد'___'
خودم مدش کردم طرف-_-
:v
اون موقع که به سیب زمینی میگفتی سنگ زرده حیات(ط) پشتی عباس آقا ما take me to church رو ضبط میکردیم@__@
(30-04-2015، 18:46)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2015، 18:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوتی کلش آپگرید دیوار از لول شیش به هفت رو با اکسیر بعد آپدیت از دستشون ور رفته بود گذاشته بودن. حالا بدون اطلاع قبلی خیلی سریع حذفش کردن: ) در کل به زور آپدیت دادن امروز. تا آخرین لحظات امروز داشتن رو نسخه جدید کار میکردن تا آماده شه. دوساعت تمام بازی قطع بود
هنو نتونستم دانلودش کنم:|
تو بازار اومد:|؟
چ شکلی شد؟:|
من بازار مازار ندارم چرته مستقیم از play store گرفتم. فارسروید هم داره از اونجا بگیر. یه وسیله دفاعی اومده به اسم air sweeper