امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

(10-04-2015، 16:31)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:23)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد دختر :9lp: :183: 14k

خيال باطل :|

من و رزى پسريم ._.

رزى ببخشيد اعتراف كردم ( .. )

خودت نمیگفتی دماغت گویا همه چی بود:>>>

امير دماغ ميسوزه
ضايع نميشه :|

اينو رعايت كن بعدا يه جا ميگى ابروت ميره 
کجای جملع گفتم دماغت ضایع شده؟:|
:>؟
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
چه خبر؟ ._.

سحر به چیه من مشکوکی گُلم؟(:*
 سپاس شده توسط Navisa.
(10-04-2015، 16:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=219423
اون اول

آفرین -_-

(10-04-2015، 16:32)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:29)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کیَم ؟ :|

رزی :|
رزی کیه ؟ :||

تویی ^_^

یادم بنداز یه چیزی رو نشونت بدم :v خیلی چیزا رو مشخص کرد Rolleyes  :|
من رزی نمیشناسم خدایی :/

همین الان نشون بده -_- بعدش اون عکسایی رو ک دیروز میخواستمو بده تا من دیگه برم گورمو گم کنم .. تو ک با من کنار نمیای -_-
 سپاس شده توسط First Star ، Faust
(10-04-2015، 16:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم یه لحظه حِس کردی همه چی مث تابستونه یا من این حسو داشتم ؟ :|

کلا مخم رد داده :|

من کُلا از صُب حس تابستون و امتحانای خرداد کی میومدیمـ فلش بم دست داده :|

(10-04-2015، 16:31)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ؟ نورا ؟ :|

خوبم .. غیبت زده بود ._.

رزی ؟ نورا ؟ :|

هعیی خواخَر چقد هم مهمـ بود :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 94
 سپاس شده توسط Mason ، Faust
ی تایپیک میخوام بزنم تو تاریخ:|
از اون تایپیکا :|
با اپ روزانه
ولی حوصله ندارم:|
(10-04-2015، 16:35)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الان نشون بده -_- بعدش اون عکسایی رو ک دیروز میخواستمو بده تا من دیگه برم گورمو گم کنم .. تو ک با من کنار نمیای -_-

._.

اوکی :|

از اونا پیدا نکردم -_- صبر کن با هم گورمونو گم کنیم :|
 سپاس شده توسط Mason ، Faust ، Ƒαкє ѕмιƖє
مُدیرایی که اینجایید._. ..منو پیشنهاد بدید :183:
 سپاس شده توسط Mason ، First Star ، Navisa.
(10-04-2015، 16:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2015، 16:35)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

اوکی :|

از اونا پیدا نکردم -_- صبر کن با هم گورمونو گم کنیم :|

تو غلط کردی پیدا نکردی -_- اصن ازون مدل نمیخواد فقط پیدا کن -_-
 سپاس شده توسط First Star
با هزار تا سپاس اومدم گ.آ
با دوازده هزار تا هم ازش میرم بیرون^_^
کلا از فلش میرم خدافس فلشخور دیگه هم نمیام^_^
البته تا فردا:|
 سپاس شده توسط Navisa.
(10-04-2015، 16:37)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُدیرایی که اینجایید._. ..منو پیشنهاد بدید :183:

بش فک میکنم cof
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان