امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

چ دوسـتای فـعالی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2015-04-09-04-51-08-Greenshot.png
آگهی
(09-04-2015، 14:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:52)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:183: !

اسپَمـ ._.*

:|

جو چیزـآی هنو نیومده ._.

مدیریت .-. ‍

نویسندگی .. ._.*
 سپاس شده توسط Spell †
(09-04-2015، 14:58)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:57)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:55)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:53)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:51)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه خواهرت برات کشیده بود-_-
بروبابا
خیر
گفته بودم ۱۰۰ میگیرم شرط بندی کرده بودیم اه

اشکال نداره سر چی؟؟
{من کلا هم صحبت خوبی نیستم}

اگه من برندم خواهر پیتزا
اگه خواهرم برد براش گوشی بخرم
الان چه خاکی تو سرم بریزم؟

به مامانیت بگو._.
میگه به من چه خب شرط بستی باید انجام بدی

(09-04-2015، 14:58)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:57)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:55)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:53)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:51)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه خواهرت برات کشیده بود-_-
بروبابا
خیر
گفته بودم ۱۰۰ میگیرم شرط بندی کرده بودیم اه

اشکال نداره سر چی؟؟
{من کلا هم صحبت خوبی نیستم}

اگه من برندم خواهر پیتزا
اگه خواهرم برد براش گوشی بخرم
الان چه خاکی تو سرم بریزم؟
خااااک رُسـ ببخشیدا ولی خودت پرسیدی

(09-04-2015، 14:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:56)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:52)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپَمـ ._.*
خخخخخخ اعساب نداریاااا

اعصاب یه بار دیه تکرار کُن ! (:

|:

:||
خب من چه بدونم اون برنده میشه
همیشه من برنده می شدم ایندفعه اینجوری شد
             تو نباید کسیو مجبور کنی که بخوادت 
                  اونا خودشون باید تورو بخوان :> 
آهانــ ب خاهرت بگو شرط تو اسلآم حرامــــه مارال
گاهــی باید نباشــی ... تا بفهمــی نبودنت واسه کی مهمه ...
.
.
.
؟! اونوقته که میفهمی بایــد همیشه با کی باشی ....
(09-04-2015، 15:01)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تابلو میشه باختم
همیشه برنده بودم مجبور بود سر شرطش باشه
             تو نباید کسیو مجبور کنی که بخوادت 
                  اونا خودشون باید تورو بخوان :> 
(09-04-2015، 14:59)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ دوسـتای فـعالی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2015-04-09-04-51-08-Greenshot.png

هه واقعن مال من که همشون آفن
.
.
.
 سپاس شده توسط |мιѕѕ мєняαѕα|
(09-04-2015، 14:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 14:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپَمـ ._.*

:|

جو چیزـآی هنو نیومده ._.

مدیریت .-. ‍

نویسندگی .. ._.*

._.

مدیریت !
 سپاس شده توسط ÃiÐå joÔÑ
(09-04-2015، 14:58)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب آهنگــی *______* ، @_@

پیشی .. >-<
 سپاس شده توسط ÃiÐå joÔÑ ، Faust
(09-04-2015، 15:02)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 15:01)ÃiÐå joÔÑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تابلو میشه باختم
همیشه برنده بودم مجبور بود سر شرطش باشه

پس برو یه موبایل ناز واسش بخر خخخخخخ
.
.
.

راس میگه نسایی
گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 « 13
 سپاس شده توسط ÃiÐå joÔÑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان