02-04-2015، 0:10
(02-04-2015، 0:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2015، 0:02)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از اول این بشر منطق نداشت امیر رضا:\
(02-04-2015، 0:01)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2015، 23:56)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نماز صبح باید قبل از طلوع افتاب باشه
(01-04-2015، 23:54)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه نکته درباره نماز صبح بگم؟
بگو.-.
اما نه بی شوخی اگه نمیتونید نماز صبح رو بیدار بشید نماز های دیگتون رو اول وقت بخونید
خود خدا بیدارتون میکنه برای نماز صبح
امتحانش ضرری نداره
(01-04-2015، 23:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2015، 23:55)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقت نکردی وگرنه میدیدی بیشترین دوبرابره تو داره:|
اقا میدونستید بیشترین سپاس انجمن مال منه
چرا دقت نکرده بودم؟
نه نه
میدونم
مثلا فرید یا شیواخانم
هر دو شون بیشتر از روی گفتگو های قدیم سپاس دارن
حالا فرص کن اونا پاک شه
سپاس ها پر میشه
اما من چی سپاسام کاملا واقعیه و از نوصوع هام هس
منظقیه؟
حرفی ندارم:|
لال بمیر:|
(02-04-2015، 0:08)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2015، 0:03)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیک نبود کِ !
کتاب دایره المعارف بید |:
اره پشت جوابشو داشت از پشت همشو نوشتم ^_^
خوش به حالت ._. !
میبینی عرفان .. ؟! -_- اونوخ به من و تو جزوه 150 صفه ای میدن .. :| که سوال مشابهش تو هیچ کتابی نیس .. -__-
عرفان با تویه :|