امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2

دلارام بعد 1 ساعت میاد

بش گفتم الان میاد
 سپاس شده توسط saba 3 ، دلارام جووووووووووووووون
آگهی
(31-03-2015، 13:52)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد ب من می گن اعتماد ب سقف دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s4.picofile.com/file/8179980000/nnnnnnnn.png

خوب بعد تو این مقام دومین اعتماد به سقف جهانو داره

بعد این خودشو بکشه یک هزارم تو هم اعتماد به نفشش نمیرسه Sad
 سپاس شده توسط M ATIN ، دلارام جووووووووووووووون
(31-03-2015، 13:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:49)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممم

(31-03-2015، 13:47)دلارام جووووووووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متین چی میدید ی ارور می ده بگو ببینم Angry

خب باید ببینی!
با چ مرورگری وارد شُدی؟

saba3

چندبار می سلامی؟

صد بار

سلام سلامتی میاره

اوکی

دلا یه سوال دارم ازت

بگو گلم کارم داشتی Shy
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2 176گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2 176
 سپاس شده توسط M ATIN ، saba 3
(31-03-2015، 13:54)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلارام بعد 1 ساعت میاد

بش گفتم الان میاد

مرسی
(31-03-2015، 13:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:52)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موندم تو اصلا منو می شناسی ک داری در موردم نظر می دی؟

دلارام منو بلایک فقط Angry
 سپاس شده توسط دلارام جووووووووووووووون
(31-03-2015، 13:52)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب منو بهش دیدی اصلا
 سپاس شده توسط M ATIN
(31-03-2015، 13:56)دلارام جووووووووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:49)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:43)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممم

(31-03-2015، 13:47)دلارام جووووووووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب باید ببینی!
با چ مرورگری وارد شُدی؟

saba3

چندبار می سلامی؟

صد بار

سلام سلامتی میاره

اوکی

دلا یه سوال دارم ازت

بگو گلم کارم داشتی Shy

هی حس می کنم رفتارت واسم اشناس چن سالته اسم اصلیت چیه
(31-03-2015، 13:57)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موندم تو اصلا منو می شناسی ک داری در موردم نظر می دی؟

دلارام منو بلایک فقط Angry

چی Big Grin Smile Huh
 سپاس شده توسط M ATIN
بیست چهارده ها طوری رفتار می کنن انگا کهن سالن

سپاس منو فقط بزن!
 سپاس شده توسط saba 3 ، دلارام جووووووووووووووون
(31-03-2015، 13:58)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 13:56)دلارام جووووووووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممم

خب باید ببینی!
با چ مرورگری وارد شُدی؟

saba3

چندبار می سلامی؟

صد بار

سلام سلامتی میاره

اوکی

دلا یه سوال دارم ازت

بگو گلم کارم داشتی Shy

هی حس می کنم رفتارت واسم اشناس چن سالته اسم اصلیت چیه
دلارام ترک 14 دلارام اسم مستعارمه تهرانم زندگی میکنم
 سپاس شده توسط M ATIN ، saba 3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 144 مهمان