امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2

سلام خوبی؟.-.
آگهی
(31-03-2015، 0:24)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا من یه مشکل بزرگی دارم :|
هر موقع میرم تو کنترل پنل میره تو کنترل پنل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ChaRizMa~
  :|
تمام یاد داشتاشم میاد :| 

منم همین مشکلو دارم..
برو تو کنترل پنل بعد اف 5 بزن
(31-03-2015، 0:27)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:24)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:20)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:18)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:17)❀இℬℯѕ  ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

340 هزار تومن ؟ >.<

خوش ب حالت .-.

میخوام برم یقه بقیه اعضای فامیل رو هم بگیرم :>  !

اونا چقد بهت میدن؟!
مثلا عمو  و عمه و دایی و خاله اینا چقد میدن بت؟.-.

داییم وضع مالیش تعزیفی نداره .. معمولا حدودای 25 تو من اینا میده
عمه کوچیکم کیف فروشی داره کیف میده :|
عمه بزرگم فک کنم 50 تو من بده -_- ارث بابای شوهرش بش رسیده -_-
ولی عموم کلا وضعش خوبه .. اون فک کنم 60 رو بده ..
ولی من خیلی انتظار ندارم ازشون .. چون وضع مالی همه تقریبا بده :| با این تحریما چیش به ما میرسه ؟! :/
خدا بهت پول بیشتر بدع>.<
(:
داییت وضع مالیش خیلیم تعریف دارع 25تومن ب این زیادی انتظار داری 100 هزارتومن بدع؟=)

ولی دم فامیلاتون گرم .. .-.

آهنگ تویی ؟! (:
من غزلم ، خوشوقتم ؛)
نه باوو ×_×
موقعی دمشون گرم میشه که نفری یه میلیون بدن =)))))))
من کلا خیلی دخدر قانع ای هسم (._.*)
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2 165
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
نایت ولف امشب صب کن من فردا حلش میکنم
بجز من کیآ تآزه وآردن ؟ ._.
(31-03-2015، 0:29)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:27)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:24)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:20)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:18)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برم یقه بقیه اعضای فامیل رو هم بگیرم :>  !

اونا چقد بهت میدن؟!
مثلا عمو  و عمه و دایی و خاله اینا چقد میدن بت؟.-.

داییم وضع مالیش تعزیفی نداره .. معمولا حدودای 25 تو من اینا میده
عمه کوچیکم کیف فروشی داره کیف میده :|
عمه بزرگم فک کنم 50 تو من بده -_- ارث بابای شوهرش بش رسیده -_-
ولی عموم کلا وضعش خوبه .. اون فک کنم 60 رو بده ..
ولی من خیلی انتظار ندارم ازشون .. چون وضع مالی همه تقریبا بده :| با این تحریما چیش به ما میرسه ؟! :/
خدا بهت پول بیشتر بدع>.<
(:
داییت وضع مالیش خیلیم تعریف دارع 25تومن ب این زیادی انتظار داری 100 هزارتومن بدع؟=)

ولی دم فامیلاتون گرم .. .-.

آهنگ تویی ؟! (:
من غزلم ، خوشوقتم ؛)
نه باوو ×_×
موقعی دمشون گرم میشه که نفری یه میلیون بدن =)))))))
من کلا خیلی دخدر قانع ای هسم (._.*)

همچنین غزل (:

|: 
:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-___________-
 سپاس شده توسط Faust
(31-03-2015، 0:32)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___________-

سلام .______.
(31-03-2015، 0:30)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نایت ولف امشب صب کن من فردا حلش میکنم
عرفانم بره :|

----
اهنگ چی میکنی با پرورش اندام :d
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Faust ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، tyjtfhdhr
(31-03-2015، 0:35)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:32)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___________-

سلام .______.

سلام .-.
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان