امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2

(31-03-2015، 0:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:15)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عیدی فقط از بآبآم و مآمآنمو بآبا بزرگم گرفتم .
رو هم 340000.
گند زدم واقعا *-_-*
با صد تومن وسایل وان دی گرفتم . بآ بقیه اش نمیدونم چیکار کنم ! ._.*

شماره حسابمو میدم بریز به حسابم .. (..)--+

خالی میبندن :| ..تو چرا باور میکنی؟._.
 سپاس شده توسط Mason ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(31-03-2015، 0:15)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:12)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Call of duty advanced warfare

جدیدترین سریش هس ..
تو دی ماه اومد نع؟
تعریفشو شنیده بود 
باحاله یا نع؟

مطمئن نیستم کی اومد ..

هنوز سعادت بازی کردنشو نداشتم .. -_-
داری یکاری میکنی فردا برم بخرمش-_-
حیف میخوره ب امتحان ها و گ ن میخریدم-_-
آتیش بگیره هر چی درس و مدرسه و امتحانه :|

بخاطر این لعنتیا 3 ماه دیگه باید صبر کنم تا به بازیم برسم .. -_-

چی چی اتیش بگیره
مامانم قول داد بالا نوزده بگیرم این ترم رو برام دومین گوشیم رو هم بگیره
احتمالا گلکسی ای میگیرم فقط برا سلفی-_-
 سپاس شده توسط Mason
(31-03-2015، 0:17)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:15)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو هم 340000.
گند زدم واقعا *-_-*

مگه من جدی ام ؟ :v
 سپاس شده توسط Faust
(31-03-2015، 0:17)❀இℬℯѕ ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو هم 340000.
گند زدم واقعا *-_-*

340 هزار تومن ؟ >.<

خوش ب حالت .-.

میخوام برم یقه بقیه اعضای فامیل رو هم بگیرم :> !
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 2 163
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(31-03-2015، 0:16)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:13)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 فلافل واسه خودم ...سلف سرویس بود =)))))))))))

15 تو چی؟ -_-

کیف پولم خیلیم خوشگلع بخوای بگی بچم من میدونمو تو >.<

شبیه شکلکه لاینه واس همین اینو گرفدم.-.

واس خودت ی فلافل؟|:
اهان..|:

هه ..

فلافل دُنیای منه ._.

تو هم دنیای فلافلی (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Faust
(31-03-2015، 0:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:15)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:12)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دی ماه اومد نع؟
تعریفشو شنیده بود 
باحاله یا نع؟

مطمئن نیستم کی اومد ..

هنوز سعادت بازی کردنشو نداشتم .. -_-
داری یکاری میکنی فردا برم بخرمش-_-
حیف میخوره ب امتحان ها و گ ن میخریدم-_-
آتیش بگیره هر چی درس و مدرسه و امتحانه :|

بخاطر این لعنتیا 3 ماه دیگه باید صبر کنم تا به بازیم برسم .. -_-

چی چی اتیش بگیره
مامانم قول داد بالا نوزده بگیرم این ترم رو برام دومین گوشیم رو هم بگیره
احتمالا گلکسی ای میگیرم فقط برا سلفی-_-

برات متاسفم :| ..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(31-03-2015، 0:09)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:07)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی پُرسیدی آهنگ جونم؟._. ببخشید حواسم نبود دوباره تکرار کن عزیزم

میگم با پول عیدیت چی گرفتی ؟ |:

کیف پولم خوشگلع؟^ـ^
http://8pic.ir/images/3y9djj86yhiw2u6ft9dq.jpg

تازع اینه هم دارع^.^
http://8pic.ir/images/whqw8i3cq505garsfec5.jpg

خوشملــع

من جم کردم  آیپاد بگیرم
سیصد و خورده ای هزار ، چیزی نیس که لازم به دروغ داشته باشه ...
میتونم عکسشو بفرستم -_^
(31-03-2015، 0:18)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:17)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو هم 340000.
گند زدم واقعا *-_-*

مگه من جدی ام ؟ :v
نه =)))))))))) ..

والا من فک کُنم کُل فامیلمون رو هم رفته 100 تومن نشد :| ملت خسیسن -_-

فکر کنم فامیلامون فقیر شدن (..*)
(31-03-2015، 0:18)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2015، 0:17)❀இℬℯѕ  ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو هم 340000.
گند زدم واقعا *-_-*

340 هزار تومن ؟ >.<

خوش ب حالت .-.

میخوام برم یقه بقیه اعضای فامیل رو هم بگیرم :>  !

اونا چقد بهت میدن؟!
مثلا عمو  و عمه و دایی و خاله اینا چقد میدن بت؟.-.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان