30-01-2015، 20:53
دوست داشتن تو
باران شیرینی ست که خدا بر روی من می باراند
یادت باشد در بی آب و باران ترین شرایط هم دوستت دارم
باران شیرینی ست که خدا بر روی من می باراند
یادت باشد در بی آب و باران ترین شرایط هم دوستت دارم
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
|||||||||||||||||
30-01-2015، 20:53
دوست داشتن تو
باران شیرینی ست که خدا بر روی من می باراند یادت باشد در بی آب و باران ترین شرایط هم دوستت دارم
20-02-2015، 14:22
دوستت دارم هدیه ایست که هر قلبی فهم گرفتنش راندارد
قیمتی دارد که هرکس توان پرداختش راندارد جمله ایست که هرکس لیاقت شنیدنش راندارد این جمله باتمام احساسم تقدیم وجود پاک تو
28-02-2015، 6:52
(02-10-2011، 14:29)لااااااااااایک خانوم گل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
28-02-2015، 12:20
منو عشقم یه تیمیم بدون هم یتیمیم: ))
الکی مثلا من عاشقم=)
18-03-2015، 11:32
بدست آوردنت سخت بود!
ولی از دست دآدَنِت خیــلی رآحت! بود« (:
26-03-2015، 2:30
دوست دارم...
29-03-2015، 21:22
مــــــــــال منـــی دیــــــوووونــــــه! ✘عاشق کسی شدم ک با همه فـــــــــــرق داره! ✘کسی که جذبه چشماش دلم و مــــــــــیلرزونـــــه! ✘ کسی که خیلی وقتا لج آدمو در مــــــــــیــــــاره! ✘کسی که بضی وقتا خیلی اذیــــــــــت می کـــــــــــنه ! ✘کسی که مهربونـــــــــــــه ! ✘کسی که خیلی شیطونــــــــــه ✘کسی که پر تلاشو همیشه روی پای خـــــودشـــــــــــه ! ✘ شیطونی که کم اشک منو در نــــــــیــــــاورد ! ✘کم دعوا نکردیم باهــــــــم ، من عـــــاشـــــــــق اینم با همه خوبــیـــــا و بدیــــــــاش ! ✘خـــــــــنده هـــــــاش ✘نگــــــــاهــــــــاش ✘صــــــــــداش ✘بهم امـــــــــید زندگی کردن میــــــــــــده ... ✘کسی که نباشه یه لحظه هـــــــــم نمی تونم دووم بــــیارم ... ✘یهو به خودم اومدم دیدم شده همه زندگـــــــــیم...
30-03-2015، 11:31
تو رفتی و من رو تنها گذاشتی ولی من چشم به راهم تا شاید پشیمون بشی و برگردی.
30-03-2015، 11:45
کــــــــــــــــــــاش میدانستی
عشق و هوس دو مقوله ی جدا از هم هستند.... عشــــــــــــــــــق بهانه ات بــــــــــــــــــــــود...... به هوس هــــــــــــــــایت برس........
01-04-2015، 18:13
عــ ــــاشقـــــ ــــــــــی دردیــــــــــ بـــــــود کــــــهـــــ تــــــــ بـــمـــ دادیــــــــ
بابــــــا لامصـــــــب !!!! لااقـــــــل دَواشـــــــــو نمــــیـــدی پـــــــاش واســـــــتا دیگـــــــــــــه !!! : ( | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|