23-03-2015، 22:29
(23-03-2015، 17:38)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: کوروش از امام حسین الگو گرفته؟!!!! لطفا منطقی صحبت کنید ،والا بعید نیست شما چند وقت دیگه همینو بگید... =))) ... دوست عزیز! لطفا بحث رو به حاشیه نکشونید ... بنده هنوز اونقدر بی منطق نشدم که بخوام این مطالب رو به هم ربط بدم...
جوری از الگوبرداری حرف میزنید که انگار قیام علیه ظلم فقط برای امام حسین بوده و بقیه فقط دارن الگو برداری میکنن .-. نه نبوده اما اگه الان تو دنیا بگی اسوه ازادگی کیه ؟ فکر می کنی میگن گاندی یا کوروش یا امام حسین علیه السلام؟
نقل قول: کتاب خواستید بهتون معرفی کردم که برید ببینید... نه اینکه مطلب رو کش بدید بنده میگم اصل قیام تکرار میکنم اصل قیام الگو برداری بوده ، نه نوع قیام...
اون کتبیم که معرفی کردید نوشته کریشنا کری پالانی نه گاندی .-.
تا اونجایی که من میدونم گاندی کتابی از خودش نداره ... کتاب ساتیا و من هم کتابی دیگری است که عقاید گاندی در اون بیان شده ... چجوری میگید برای گاندی کتابی نیست ؟
اون کتابو دانلود کردم ولی فعلا بدلیل مشغله زیاد فرصت خوندن کاملشو ندارم
اگه صفحه خاصی از اون کتاب مد نظرته بگو تا بهش رجوع کنم...
شما میفرمایید اصل قیااام بر پایه مبارزه با ظلم بوده و الگو برداری بوده ...
من میگم مگه هر کی برپایه ظلم قیام کرده(که در باره گاندی اصلا قیامی در کار نبوده) مگه از امام حسین الگو برداری کرده .-. خب شما اول تعریفت رو از قیام بگو تا بنده بگم متاسفانه ما سر اصطلاحات با هم درگیر هستیم و برا همین حرف هم رو نمی فهمیم ...
بعدشم بررسی کردم بهت نشون دادم حرکتی رو که گاندی برای استقلال هند آغاز کرد از اساس با قیام امام حسین تفاوت داره .-. اساس حرکت هر دو بر پایه نابود کردن ظلم بوده که خود گاندی اعتراف می کنه الگو برداری من از حسین بن علی علیه السلام بوده ... نوع جنبشش رو نمی گه ... نوع جنبش رو نمی گه ... نوع جنبش رو نمی گه ... داره اصل قیام و حرکت رو میگه ...
این شمایید که درجواب چیزی نداشتید و فقط داریدبحثو کش میدید!!!
نقل قول: اگه بخواد از سخنی سوءاستفاده بشه، جلوتر میگیرم... شما خودتون در خط آخر جوابتان رو دادید اما چرا در ابتدا همین مطلب رو بیان نکردید.
من مطلبو به عینه نقل کردم بدون دخل و تصرف
هیچگونه عقیده شخصیمم واردش نکردم(پست اول مشخصه)،دلیلیم نداره چیزی در توضیح حرف گاندی بیان کنم
قضاوت با خواننده مطلبه که چ برداشتی از جمله میکنه!! تو پست قبلمم فقط ی احتمال رو بررسی کردم...
ولی این شمایید که از ی جمله گاندی دارید سوء استفاده میکنید و چیزهای بی ربط رو به هم ربط میدید...
گاندی گفته ملت هند باید از امام حسین الگو بگیرن(اصلانم نگفته در چ زمینه ای)
ی حرف کاملا کلی...
بعد شما از این استفاده کردید گفتید اصل قیام گاندی از قیام امام حسین الگو برداری شده
اونم به گفته خودش .-.!!!
گاندی کی این حرفو زده .-.
چطور از اون جمله گاندی همچین برداشتی کردید؟؟؟
نه دیگه نشد اینجا شما خودتم خوب می دونی که چیکار کردی ... الان برای ثابت می کنم که بی دلیل نبوده این پست شما ...
پست اول شما با تیتری که زدید چی رو می خواد بگه اینکه کسایی که امر به معروف می کنند بدن و اونایی که سرشون به کار خودشونه خوبن ... بنده در ابتدا برداشتم همین بود که فقط برای عده ای ولو در محدوده خودش گفته اما موقعی که شما در ادامه خودتون دلیلی بر این حرف اوردید با خودم مطمئن شدم که چه دلیلی داره شما دلیل مطلب رو اول نیاوردید ؟ یعنی خودتون حرف گاندی رو تفسیر کردید در پست های بعدی تون اما در همون ابتدا این تفسیر رو نیاوردید ؟ این دلیلش چیه ؟
از طرفی پست رو زمانی زدید که به شدت در این انجمن علیه امر به معروف ( که از نظر بنده اینها اصلا امر به معروف نیست ) جو ایجاد شده و همه مخالفن که چرا می خواید ما رو ارشاد کنید ؟ در صورتیکه پست های بنده در جهت تقویت دیگران و احیانا بیداری اون کسانی است که دوست دارن بیدار بشن ... حالا توضیح بدید که دلیلتون از این پست چی بوده ؟