16-12-2014، 15:16
معلوم نیست واسه چی از این چیزا میپوشن:cool:
آیا سردشونه؟؟؟؟
آیا با پوشیدن ساپورت ذوق مرگ میشن؟؟
نظر شما چیه؟؟
آیا سردشونه؟؟؟؟
آیا با پوشیدن ساپورت ذوق مرگ میشن؟؟
نظر شما چیه؟؟
|
معضل دختران ساپورت پوش در خیابانهای تهران |
|||||
16-12-2014، 15:16
معلوم نیست واسه چی از این چیزا میپوشن:cool:
آیا سردشونه؟؟؟؟ آیا با پوشیدن ساپورت ذوق مرگ میشن؟؟ نظر شما چیه؟؟
16-12-2014، 15:20
بی کیفیت تک عکس
17-12-2014، 10:29
ههههههههییییی............
29-12-2014، 22:11
خب این ها فقط برای جذب پسر ها این جوری می کنن
خب ما پسر ها خیلی مهم هستیم (11-09-2014، 15:07)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوخیییییییییییی.توبرو به بدون ساپورتش احترام بذار .با ساپورتش پیکش.به ساپورتیا به اندازه ی کافی پسرای......بهشون احترام میزارن (11-09-2014، 16:48)پری استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه فرقی داره.جوراب شلواریه که بدتره بری تو خیابون بپوشی.اونم جلوی چشم یه مشت............... حالا ساپورت یه چیزی.جوراب شلواریه کل دود مانتو برباد میده به هرحال از دوتاش متنفرم (08-09-2014، 19:35)دریا+17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوخیییییییییییییییییییییی.نازی.پس چطوریه.میخوان پاهای نی قلیونیشون نشون بدن یکم جلب ....بشه.اون اصلانتم درست کن.تو برو ساپورت بپوش من نمیگم به خاطر پول بوده من میگم به خاطر یه چیزه دیگه بوده.اوکییییییییییییییییییییییی. حالا اینا به کنار من موندم اونایی که پاشون لاغره چرا ساپورت میپوشن اینهوووووووووووووو نی قلیون والا
01-02-2015، 15:55
چیز بدی نیس ک..
08-03-2015، 18:46
توجه توجه..!
اینجا ایران است..! . . . . . . :| طرف ساپورت قرمـــز پوشیده کیف کرده اما نمیدونه شبیه انبردست شده..! ._.*
15-03-2015، 15:36
عـزیـزم هـمه جـا ایـن طـوری فـقط تـهران نیـس ک
14-04-2015، 0:44
14-04-2015، 2:22
(31-01-2015، 21:46)..parinaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوسته خوبمون خیلی قشنگ گفت. یکی میخواد ساپورت بپوشه و یکی میخواد چادر بپوشه.تو باید به هردو احترام بذاری در فرهنگ ما جا افتاده که تا هرکی مانتوش کوتاهه یا یک پسری که موهاش رو فلان جور درست میکنه فا.شه هست واسه ی همین وقتی که کسی اینجوری لباس بپوشه میوفتن دنبالش. زمانه شاه ملت از بچگی باهم به مدرسه میرفتن.ولی اینجور روابطی که ما الان داریم اون موقع بود؟دقیقا عینه اینه که به یک بچه بگی تو کمدو نگاه نکن.فکرکردی اون بچه قبول میکنه؟ من نمیدونم چرا به همه چیزه ملت باید کار داشته باشیم.چرا مرغه همسایه غازه.چرا خشتکه فلانی گشاده.چرا یه من دوزاره.کسی که میره عمله بینی انجام میده بچه غرتی و سوسول نیست.این یک کمبودیه که تو زندگیش احساس کرده و میخواد اینو برطرف کنه.به شما هم در یک کلام ربطی نداره که کی چیکار میکنه و کی چیکار نمیکنه | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|