کدام شاخه گل خوشبو را تقدیمت کنم
که وجودت سرچشمه همه زیبایی هاست
که وجودت سرچشمه همه زیبایی هاست

روی گلای قرمز
بایک مداد قرمز
نوشتم:
زندگی بی تو هرگز:499:
|
جملات جالب برای نوشتن در دفتر خاطرات دوستان |
||
کدام شاخه گل خوشبو را تقدیمت کنم
که وجودت سرچشمه همه زیبایی هاست ![]() روی گلای قرمز
بایک مداد قرمز
نوشتم:
زندگی بی تو هرگز:499:
07-03-2015، 12:45
بازم بزارین خوجمل بود
![]() ![]() ![]() ![]()
07-03-2015، 16:24
خوب بود.
18-05-2015، 14:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-05-2015، 15:01، توسط سنگ ، کاغذ ، هری !.)
خوشم اومد ؛ جالب بود!!!
![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????@@@@@@@ دختر یعنی شیطنت. . . وقتی شیطنتاشو بخاطر عشقش کنار میزاره. . . ینی واقعا عاشقه. . . قدرش رو بدون... ![]() ![]() خدارو چه دیدی ؟؟!؟؟ شاید تنهایی مد شد و ما شدیم مدلش... ![]()
18-05-2015، 15:07
باحاله
18-05-2015، 15:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-05-2015، 16:19، توسط سنگ ، کاغذ ، هری !.)
رفیق کیه؟؟؟
رفیق اونی که تا دید ناراحتی بگه باز چه مرگته نکبت؟ رفیق اونی که تا گفتی پول لازمم بگه بد بخت گدا شماره عابرتو بفرست ![]() رفیق اونی که وقتی بهش گفتی مریضم ، حالم خوب نیست بگه ایشالا سقط شی گندت از رو زمین پاک بشه ولی دو دقیقه بعدش با کمپوت بیاد پیشت :cool: رفیق اونی که تا بهش گفتی دلم گرفته بگه پالونتو بنداز رو کمرت تا بیام افسارتو بگیرم و بگردونمت ![]() رفیق اونی که تا بهش گفتی عاشق شدم بگه:ای تو روحت آخه سگ به تو محل میذاره؟ ولی بعدش با تمام وجود کمک کنه به عشقت برسی!!:N56: رفیق اونی که سر جلسه امتحان شو ازت قایم کنه ولی آخرش جواب همه رو تو یه کاغذ مچاله پرت کنه طرفت ![]() رفیق اونی که تا تک زدی بهش بگه بز همه شارژ تو با بقیه حرف میزنی تک زنگتو واسه من میذاری... سلامتی همه رفقا ![]() ......................................................................... ? به سلامتی من ? ↹ منی که الان↹ ↙دلم گرفته↘ ✧ و کسی نیست✧ ↿ بگه چه مرگته↾ ⬇منی که دلخوشیم⬇ ◥شده دنیای مـــــجازی◤ ◣منی که خوشی◢ ⬆بهم نیومده⬆ ↶منی که از همه↷ ↞رو دست خوردم↠ ✌منی که مرحمه✌ ?دله همه شدم...
18-05-2015، 16:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-05-2015، 17:10، توسط سنگ ، کاغذ ، هری !.)
✘ هر خـــــَــری ازمـا "بَــدِش"اومـــد ?
رَفــت!امــا "بَــعــدِش"اومد!بـــُــلـــَــنــْــد میگم همــــــه بـــشـــْــنــَوَن! بدخواهــــام دایــــورتـــــ♚ دشــــــمنــــام سایلنـــــتـــــــ♚ ✘مـــــن همينـــــم كـــــــه ميبينــــــــے مغـــازه نيستـــــم كـــه بــه ســَــلــيــقـــَــتـــــــــ دِكـــــور بـــزَنَــــــم✘
18-05-2015، 20:11
هرچه را برای خود نگه داشتم از دست رفت....
و هرچه را به خدا سپردم برای همیشه ماند........ شاد بودنت را به خدا میسپارم ![]() ![]() ![]()
18-05-2015، 20:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-05-2015، 20:31، توسط dark heart.)
من ک همش فش میدم بیشتر تو یادشون میمونم
و میفهمن منم ![]()
18-05-2015، 20:27
هرچه را برای خود نگه داشتم از دست رفت....
و هرچه را به خدا سپردم برای همیشه ماند........ شاد بودنت را به خدا میسپارم ![]() ![]() ![]() | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|