امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اخـــــــبار جـــــــــدیـــــــد سیـــنمـا

اخـــــــبار جـــــــــدیـــــــد سیـــنمـا 12
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سینماخبر؛  شبکه بریتانیایی آی‌تی‌وی با بازسازی سريال «قدیس»، رابين هود دنياي مدرن را بازمي‌گرداند.

سایمون تمپلار بازخواهد گشت. شخصیت بريتانيايي مبارز در برابر جرم و جنایت که نقش او را راجر مور قبل از تبدیل شدنش به جیمز باند در دهه ۱۹۶۰ بازی کرده بود، به شبکه آی‌تی‌وی بازمی‌گردد.

اد ویتمور نویسنده كه از نویسندگان سریال «واکینگ دد» و فیلم «هویت» است با کریس لانت همکاری کرده تا بتواند سریال «قدیس» را برای تماشاچیان مدرن بازسازی کند. اولین اپیزود این سریال تا سال آینده آماده پخش خواهد شد.

سریال «قدیس» که با اقتباس از مجموعه کتاب‌های لزلی چتریس ساخته شده بود، داستان شخصیت سایمون تمپلار را تصوير می‌کند؛ فردی رابین‌هود مانند و شیک‌پوش که علاوه بر جلوگیری از جرم و جنایت، خودش هم جرم‌های مختلف مرتکب می‌شد و همیشه هم کارت مخصوص خود را برای دشمنانش روی میز باقی می‌گذاشت. علاوه بر نقش‌آفرینی ماندگار راجر مور در این نقش، هالیوود هم این سریال را در سال ۱۹۹۷ بازسازی کرده بود و ول کیلمر مسئولیت ایفای نقش او را بر عهده داشت.

ویتمور در صحبت‌هایش درباره شخصیت تمپلار گفت: بعد از پخش و شهرت سریال «برکینگ بد»، حالا درخواست مردم برای شخصیت‌هایی که از نظر اخلاقی در منطقه خاکستری به سر می‌برند بیشتر شده است. سایمون تمپلار هم از آن دسته شخصیت‌های رابین‌هودی است که جاودانه است و باقی خواهد ماند.
[color][size][font]
[/font][/size][/color]
منبع:مهر
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سینما خبر؛ا کران 4 فیلم سینمایی با عقد قراردادها با سرگروه‌ها مشخص شده بود که با عقد قرارداد تهیه کننده فیلم سینمایی «روباه» با گروه فرهنگ این فیلم هم به اکران نوروزی پیوست.

«محمدرضا فرجی» مدیرکل سینمای حرفه ای در این باره  گفت: با پیوستن فیلم سینمایی «روباه» به ترکیب اکران نوروزی و نمایش عمومی این فیلم در گروه سینمایی فرهنگ، ترکیب اکران فیلم های نوروزی نهایی شد.

وی یادآور شد: همچنین قرارداد اکران فیلم سینمایی «استراحت مطلق» به کارگردانی عبدالرضا کاهانی در گروه سینمایی قدس، «طعم شیرین خیال» به کارگردانی کمال تبریزی در گروه آفریقا، «ایران برگر» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی در گروه آزادی و «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داودی در گروه سینمایی استقلال نهایی شده و در ایام نوروز شاهد نمایش این فیلم ها خواهیم بود.

فرجی با اشاره به تنوع چیدمان فیلم های اکران نوروزی، اظهار امیدواری کرد که سینمای ایران با استقبال مخاطبان از آثار اکران نوروزی 94، سال خوبی را آغاز کند.

بنابراین گزارش، «روباه» فیلمی درباره ترور دانشمندان هسته‌ای کشور است که توانست در جشنواره فیلم فجر نظر مخاطبان را به خود جلب کند. 
پاسخ
به گزارش سينماخبر؛  به استناد ضوابط و مقررات مراکز، موسسات، کانون‌ها و انجمن‌های فرهنگی و هنریو نظارت بر فعالیت آنها و بر اساس مصوبه هیات رسیدگی به امور مراکز فرهنگی پروانه فعالیت موسسه فرهنگی و هنری کانون پخش کنندگان سینمای ایران به مدیر مسوولی مرتضی شایسته تهیه کننده و پخش کننده سینما صادر شده است.

بر اساس این مجوز، پخش کنندگان سینما از این پس زیر نظر این کانون فعالیت خود را انجام خواهند داد.

روابط عمومی سازمان سینمایی
پاسخ
به گزارش سينماخبر؛   در شصت و هفتمین و آخرین برنامه «مناظره» در سال 93 این مساله بررسی خواهد شد که: سیاست هایی که دولت و صنوف برای تنظیم بازار دارند کارآیی لازم را دارد یا خیر؟ و آیا موجب رضایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان داخلی خواهد شد و یا خیر؟

برنامه «مناظره» به تهیه‌کنندگی علیرضا اسکندری روز جمعه، 22 اسفندماه ساعت 16:30 به روی آنتن شبکه یک سیما خواهد رفت
پاسخ
 به گزارش سينماخبر؛   رضا رویگری، بازیگر سینما و تلویزیون که علی رغم مشکل جسمی خود عرصه بازیگری را نیز ترک نکرده گفت: حال جسمی‌ام خدا را شکر خوب است گرچه مشکلاتی دارم اما پایم هم بهتر شده است.

[rtl]این بازیگر افزود: سعی میکنم از بازیگری دور نباشم. این روزها هم در سریال "زشت و زشت‌تر" به کارگردانی شاهد احمدلو مشغول ایفای نقش هستم.[/rtl]

[rtl]لازم به ذکر است مجموعه تلویزیونی "زشت و زشت‌تر" به کارگردانی شاهد احمدلو در ۳۰ قسمت برای شبکه سه سیما درحال تولید است که بازیگرانی همچون رضا رویگری، هومن حاجی عبدالهی، کامبیز دیرباز، عباس جمشیدی، حسین سلیمانی، سوسن پرور، یاسمینا باهر، حدیثه تهرانی و ... در آن بازی می‌کنند.[/rtl]
پاسخ
به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سینماخبر ،محمد اصفهانی خواننده با سابقه و مطرح موسیقی کشورمان در غم از دست دادن مادر خود عزادار است. 

طبق برنامه ریزی های انجام گرفته مراسم ترحیم مرحومه پنجشنبه ۲۸ اسفند ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ در مسجد نور واقع در میدان فاطمی تهران برگزار می شود. 

علیرضا رضا داد دبیر چندین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر نیز این روزها در غم از دست دادن مادر خود به سوگ نشسته است. 

مراسم ترحیم حاجیه خانم غفاری نیز روز جمعه ۲۹ اسفند ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ بعد از ظهر در حسینیه قائمیه واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل رومی، کوچه نبوی برپا خواهد شد. 

منبع:مهر
پاسخ
 به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سینماخبر
،خسرو فرخزادی بازیگر نمایش های رادیویی که در برخی از سریال های تلویزیونی چون «روزهای زندگی» و «دردسرهای والدین» ایفای نقش کرده بود، روز یکشنبه ۱۶ فروردین‌ماه بر اثر یک سانحه به کما رفت و در نهایت عصر  ۱۷ فروردین ماه بر اثر ایست قلبی رخ در نقاب خاک کشید.

خسرو فرخزادی در سال ۱۳۴۵ در دانشكده هنرهای زیبا تحصیلات خود را آغاز کرد و تحصیات تکمیلی خود را در فرانسه ادامه داد. فرخزادی به واسطه عبدالحسین فهیم به رادیو آمد و توسط صادق بهرامی، مهین دیهیم و اكبر مشكین در آزمون ورودی و سپس در امتحان شفاهی رادیو قبول شد و سپس در برنامه جوانان مشغول به كار شد. پس از چند سال كار به داستان شب دعوت شد و پس از ۱۰ سال بازیگری در نقش‌های متفاوت و كسب تجربه، وارد عرصه كارگردانی تئاتر رادیویی شد و ۴۰۰ نمایش رادیویی را برای برنامه «رادیو دو» ضبط كرد و فعالیت های خود را در این عرصه ادامه داد.

خسرو فرخزادی در سن ۷۵ سالگی دارفانی را وداع گفت.

پاسخ
به گزارش سینماخبر
، مهدی نادری کارگردان سینمایی درباره ساخت فیلم جدیدش به تهیه‌کنندگی پرویز پرستویی گفت: چندی پیش نگارش فیلمنامه ای با موضوع اجتماعی را آغاز کردم و برای تهیه‌کنندگی آن با پرویز پرستویی صحبت کردم و قرار است پرستویی علاوه بر تهیه کنندگی، نقش اول را هم بازی کند.

وی در توضیح فیلمنامه در دست نگارش خود عنوان کرد: داستان در ژانر اجتماعی نوشته شده و نکته قابل توجه در نگارش آن توجه به عنصر قهرمان پروری در سینمای ایران است. سینمای ایران قهرمان پروری به معنای اصیل خود را از دست داده و من در این فیلمنامه از بازگشت قهرمان به سینما حرف زده ام.

کارگردان فیلم «بدورد بغداد» در پاسخ به اینکه چرا از علاوه بر تهیه کنندگی از پرویر پرستویی برای بازی در این فیلمنامه سینمایی دعوت به عمل آورده است؟ گفت: من کسی را بهتر از پرستویی به عنوان قهرمان نمی شناسم. اگر نگاهی دقیق به بازی های او در سینما داشته باشیم متوجه می شویم که این بازیگر در اغلب فیلم هایی که بازی کرده حق مطلب را درباره قهرمان داستان ایفا کرده است.

نادری اضافه کرد: این فیلمنامه از جمله طرح های قدیمی ام بوده و هنوز نامی برای آن انتخاب نکرده ام و باید این نکته را متذکر شوم که در نگارش اولیه از استاد بزرگوارم علیرضا نادری مشاوره گرفتم و در حال حاضر هم مشغول نگارش فیلمنامه نهایی هستم.

این کارگردان سینمای ایران در پایان صحبت های خود درباره زمان ساخت اثر گفت: شرایط تولید در سینما تغییر کرده است و نمی توان پیش بینی کرد که چه زمانی فیلمبرداری را آغاز می کنم اما مقدمات تولید را از اول اردیبهشت ماه می‌چینم.

پاسخ
به گزارش سینماخبر،
 ابراهیم حاتمی‌کیا در مراسم بزرگداشت خود اظهار داشت: تصور و پیش‌بینی نمی‌کردم مجلس اینگونه با وسعت باشد،‌ فکر می‌کردم مجلس محدودی باشد اما خوب شد نمی‌دانستم چرا که خوف مرا برمی‌داشت؛ الحمدلله،‌ ممنونم از همه شما که وقت گذاشته‌اید ما هم قدردان شماییم.

حاتمی‌کیا تصریح کرد: واقعیت این است که نمی‌توانم بگویم که نباید چنین مراسمی برگزار شود چون من نفر اول و آخر نخواهم بود ولی دیگرانی هم هستند که باید دیده شوند.

کارگردان «از کرخه تا راین» گفت: این هم برای من شادمانی است و هم ترس می‌آورد کمی خوف می‌کنم اما وقتی چنین حسی در ما است که عکسمان بزرگ می‌شود خوف برمی‌داریم ولیکن ما کارمان تبلیغ است و این چیزها ما را گول نمی‌زند این ها نمی‌تواند اتفاق عجیبی باشد اگر چه نمی‌توانیم احترام عزیزان را فراموش کرده و نادیده بگیریم.

حاتمی‌کیا تاکید کرد: زمانی که حدود 45 یا کمتر از آن سن را داشتم سوژه‌‌هایی بود که به آنها فکر می‌کردم تا انجامش دهم حتی بر دیوار دفترم سوژه‌ها را ثبت می‌کردم اما وقتی نخواهم داشت به آنها برسم اما احساس وظیفه می‌کنم و حس می‌کنم آنقدرها هم وقتی‌ نمانده اما خدا را شاکرم کارهای بزرگی صورت گرفت البته خودم را هم گول نمی‌زنم.

این هنرمند انقلابی ضمن تقدیر از محبت سردار قاسم سلیمانی ابراز داشت: حاج قاسم محبت دارد که مرا می‌بیند من خاک پای او هستم واقعاً‌ دلم می‌خواست که این جسارت را داشتم که میان این بچه‌‌ها و رزمنده‌‌ها باشم.

وی در پایان گفت: خدا عاقبت‌مان را به خیر کند آقای شرف‌الدین رئیس سازمان سینمای دفاع مقدس دعا کنید در بستر نمیرم، دعا کنید عاقبت به خیر شویم.

منبع:فارس

پاسخ
به گزارش سینماخبر،
 وی كه به عنوان برنده جایزه مارك تواین ۲۰۱۵ كه برای طنز آمریكایی اهدا می‌شود انتخاب شده، اولین ستاره سینماست كه در چهار سال اخیر این جایزه معتبر را به خانه می‌برد.

این جایزه پیش از این در سال ۲۰۱۱ به ویل فارل و در سال ۲۰۱۰ به تینا فی اهدا شده بود. دو سال گذشته بازیگران تلویزیون جی لنو و كارول برنت این جایزه را دریافت كرده بودند. ریچارد پریور، ووپی گلدبرگ و استیو مارتین از برندگان سال‌های دورتر این جایزه بوده اند.

مورفی ۵۴ ساله در وب سایت خودش نوشت: واقعا از این كه از سوی مركز كندی چنین افتخاری نصیبم شده و به گروه دریافت كنندگان قبلی این جایزه پیوسته‌ام، خوشحالم.

این بازیگر كه زمانی برای حضور در شوهای طنز شبانه تلویزیونی شهرت داشت در دهه ۱۹۸۰ با بازی در فیلم‌های پرفروشی چون «پلیس بورلی هیلز» شهرت جهانی كسب كرد. او در سال ۱۹۹۶ در كمدی «پروفسور ناتی» و سپس برای صدای الاغ انیمیشن «شرك» محبوب‌تر از همیشه شد. او كه فیلم‌های ناموفقی مثل كمدی علمی تخیلی «ماجراهای پلوتو نش» را در سال ۲۰۰۲ تجربه كرد، قرار است بار دیگر در نقش اكسل فولی و در چهارمین قسمت «پلیس بورلی‌هیلز» بازی كند.

مورفی در مراسم رسمی اهدای این جایزه كه در مركز جان اف كندی در تاریخ ۱۸ اكتبر برگزار می‌شود، جایزه خود را دریافت خواهد كرد. 

به گزارش سینماخبر،
 آکادمی علوم و هنرهای سینمایی و تلویزیونی بریتانیا (بفتا) روز گذشته نامزدهای نهایی بخش‌های مختلف حوزه تلویزیون را اعلام کرد.

بندیکت کامبرباچ که طی سال‌های اخیر با بازی در نقش «شرلوک هلمز» کارآگاه معروف به شهرت بین‌المللی رسیده، برای سومین بار نامزد دریافت «بفتا»ی بهترین بازیگر نقش اول مرد شده است. او برای کسب این جایزه با «توبی جونز»، «جیمز نسبیت» و «جیسون واتکینز» رقابت می‌کند.

در بخش بهترین بازیگر نقش اول زن نام «جورجینا کمپبل»،«کلی هاوز»،«سارا لانکشایر» و «شریدن اسمیت» اعلام شد.«سیلا»، «آبروی از دست رفته کریستوفر جفریز»، «جنگ جهانی ما» و «صید» مینی‌سریال‌های برگزیده امسال هستند.

به گزارش هالیوود ریپورتر،«دره خوشبختی»،«گمشده»،«جاده ماموریت» و «چشم‌بسته‌های نامتعادل» نامزدهای نهایی دریافت جایزه بهترین سریال درام هستند.

سریال‌های بین‌المللی که در «بفتا»ی 2015 با هم به رقابت می‌پردازند،«همسر خوب»،«خانه پوشالی»،«نارنجی، سیاه جدید است»، «کارآگاه واقعی» هستند.

منبع: ايسنا
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان