22-02-2015، 14:47
•
از فردا بیشتر مراقب باش
تقاص اشک های امشب من سنگین تراز تمام روزهایی است
که عاشقانه گریه کردم
از فردا بیشتر مراقب باش
تقاص اشک های امشب من سنگین تراز تمام روزهایی است
که عاشقانه گریه کردم
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
|||||||||||||||||||||||||||||
22-02-2015، 14:47
•
از فردا بیشتر مراقب باش تقاص اشک های امشب من سنگین تراز تمام روزهایی است که عاشقانه گریه کردم
23-02-2015، 18:56
سوت پایان رابزن...من حریف هرزگی تو و احمق بودن خودم نمیشوم...
24-02-2015، 21:59
سهم من ک،نیستی..!! سهم من ک،نمی شوی..!
سهم دفترم..سهم واژه های من..سهم سطرهای " خسته م " بمان... میدانی: وابستگی ب کسی ک،متعلق ب تو نیست یعنی: "" مرگ تدریجی
24-02-2015، 22:03
نـــבارم ᓗـال خــنـــבیـבטּ
ᓅـهــمــیـבم ڪـہ بــاخـــت בارہ جــنــگــیـבטּ مــیـבونـــم בارم ᓅـاز بـב مــیـבم ولے خـــب یـہ سرے چیز تــازہ ᓅـهــمــیـבم
25-02-2015، 14:46
مـــْــانــــْـدَن بـــِـه پْــــای تُـــو فایـــْــدِه نَداشــْــت …
✋ رَفــــْـتَــــمْ … ✋ ⇜ دیْـــــدی چـــِـه خــْــوب تــــَـرک کَردَنـــَــت را بــــَلَدَم …؟؟ خــْـــواستَم دوســـْــتَت داشــــْته باشَـــم اَمـــّا نَفــَــهمیدی *** تــــَـماشْـــــا میــْــکُنم *** میخواهَم بـــــِبینم آنهایــــْی کِــــه دورَت را شـــــُلوغ کَردَنـــْـد مــــِثل مـَــن پُـــــشتــــَت هـَـــستَن …؟؟ تـــــُو را آنــْــقَدر کِـــه مـــَن میخواســـْـتم , میخواهَنــــد …؟؟ وَلـــْــی بِـــــه هَمــــْـان شــُـــلوغی دورَت قَسَـــم …!! ✘ پُشتـــَـت خـــْــالــــْـیست ☜ بـــِـه حَرفــــْـایَم خـــواهی رِسید … ☞ اَمــّــا دیـــگر قِصــــّـه مـَـــن و تـــُـو تَمــــام شــــُـد …!! حــــال یــِـک زِندِگــی جَدیــــد ساخــــته اَم …!! یــــِک زِنــــدگــــی بــِـدون تـــــُو …♥◈بدون حماقت تنهای تنها..
25-02-2015، 19:19
من مث آرمین نیسم ک بگم :
هنوزم تو فکرتم یه سره ، فقط امیدوارم این روزا بگذره من میگم : همیشه تو فکرمی یه سره ، میشه گمشی دیگه مسخره ؟ :|||||||
26-02-2015، 15:49
هنـوزم ی وَقتآیی دلتَنگِشـي× مـیری عَطرشو گـآهی بو مـي کشی بِقدری شکستی کِه حِس می کُنی!! همین اِمشب اَز غَصِه دیــونشـي نمی تونی از یـآدـ اون رد بِشـي!↻ِ
04-03-2015، 15:16
ســکـوتـــــم رو دوسـتـــــ دارم ،
چـــــون در آن گـلـه ای نـیـسـتــــ گـاهـی سـکـوتـــــ دلــی را مـی شـکـنـد گـاهـی دلـی را بـدسـتـــــ مـی آورد گـاهـی از دل تـنـگـی حـکـایـت مـی کـنـد گـاهـی بـغـض در گـلـو خـفـتـه اسـتــــ گـاهـی حــــرفــــ در راه مـانــــــده اسـتـــــ گـاهـی اوقـاتـــــ سـکوتــــــ سـخـن بـی کـلام اسـتـــــ و گـاهـی سـکـوت گـریـه بـی صـدای دل یـکـ...
05-03-2015، 9:33
بـِـه چـ ـﮯ اِعتقـــاد داری .. بِه عشْـــق یــا نِفرَت ؟
به چــ ﮯ اعتــقاد داری ... بِه علـــْم یا ثِــروَت ؟ بــِه عشــق هایِ قدیمــﮯ ... یــا کینِه های نُو ؟ بِـه جیب هـایِ خالی ... یـا سینِه های پُـــر ؟
05-03-2015، 10:26
♥ مـــــن هـــــر روز♥
♥ عــــــــــــــاشقانه تر♥
♥ مینــــــویسم♥
♥ تا همـــــه تب کننـــــد♥
♥ در حســــــــــرت داشتن♥
♥ معشـــــوقه ای شبیه♥
♥ تـــــــــــــو.♥
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|