01-02-2015، 15:24
بلهههههههههههههههههه!!!!!!!!
|
سید علی خامنه ای ثروتمندترین رهبر دنیاست |
|||||||||||||||||||||||
01-02-2015، 15:24
بلهههههههههههههههههه!!!!!!!!
01-02-2015، 15:25
(01-02-2015، 15:17)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشحالم به این حقیقت رسیدی^-^
ترانه جان پس به چی کار داشته باشیم ...چه بحثی؟ اینکه پدر گرامیتان امریکا تشریف داشتن!!...من اونقدی نوشتم که متوجه حرفاتون شدم
اونو در پاسخ سوالی که فرمودین عرض کردم ضمنا منظور اینجانب از شناسنامه همان سجلد است!!!! حالا مونده تا متوجه خدمات رضاخان بشیم دوست من اگر مطالعاتی که شما داشتی باعث شده تا اینقد راحت چشمتونو به حقیقت ببندین و این دلیلی بر بی سوادی و نداشتن مطالعه ی بنده است من با کمال میل و با افتخار اعلام می کنم که یذره کتاب نخوندم!! سید علی برامون چه کرده!! فکر نمیکنید حمایت های بی مورد به این تصمیم گیری های اشتباه دامن میزنه..
01-02-2015، 18:13
سودا خانوم
بحث رو اینقد کش نده ولششششششش
01-02-2015، 18:33
امام واسه ما خیلی کارا کرده
واسه همینم دوسش داریم اگه کاری نکرده بود که دوسش نداشتیم
02-02-2015، 15:06
(01-02-2015، 18:08)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم چرا همه چیرو زیر سر رهبر میدونی؟؟؟این عوامل اجرایین که ضعیف عمل کردن وحمایت های ما از رهبر هیچ ربطی به تصمیم گیری های اشتباه دولتمردان نداره... ب هر حال هر کسی یه نظری داره و من به نظر شما احترام میزارم *-*
03-02-2015، 5:01
ترانه خانوم.این چند مورد رو جدا کردم.
بعدشم من همه اطرافیان آقا رو تایید نکردم !!! خیلی از اون آدمای زمان شاه هنوزم هستن و هنوزم تو اداره ی خیلی چیزا دست دارن به همین دلیله که اینقدر راند خواری و اختلاس و مشکلات اقتصادی هس!!!*-* خانومی که همرو متهم میکنی!!! اگه خودت ی ذره کتاب خونده باشی میفهمی که یکی از موارد دخالت و خیانت انگلستان در ایران احداث همین راه اهن شمال جنوب به اصطلاح شناسنامه بوده که تو اون زمان با تبلیغای زیاد و هزینه های گزاف به عنوان یکی از افتخارات ایران و خدمات شاه معرفی میشد... ولی در حقیقت همش از جیب مردم بود*-* بعدشم ینی چی که یه نفرو مثال بزن که انگلیسی بلد باشه؟؟؟آخه اینم شد دلیل؟؟؟ خب بابای من تو اون زمان انگلیسی بلد بوده دوازده ساله ام امریکا بوده لطفا ی خورده منطقی باش!!! خیلی جالبه.هرکی که تویه ایران اختلاس کنه یا امریکاییه یا شاهی!!!واقعا با کدوم مدرک و سندی این حرفو میزنی؟؟؟دستایارایه احمدی نژاد و حتی خوده احمدی نژاد هم شاهی بودن که الان همش دارن کلاهایی رو که سره ملت گذاشتن رو میشمرن؟؟ به نظرم شما به جز کتاب تاریخ دوران راهنماییت هیچ اطلاعاتی در مورده حکومت رضا شاه و دولت انگلیس نداری!!!در دوران رضا شاه روابط ایران و انگلستان به تاریک ترین حده خودش در چند صده ی اخیر رسیده بود!راه اهن شمال به جنوب هیچ نفعی به حاله انگلیسیا نداشت.در حقیقت انگلیسیا راه اهن رو از شرق به غرب میخواستن که چند متسعمرشون رو بهم دیگه به راحتی وصل کنند.!!شما فکر کردی که رضا شاه چطور تبعید شد؟؟در جنگ جهانی دوم رضا شاه به دلیل حمایت از هیتلر و اجازه ندادن به انگلیسیا برای استفاده کردن از راه اهن شمال تا جنوب و همینطور اجازه دادن برای ساکن شدن 8000المانی در ایران تبعید شد.اونم الکی الکی نگفتن برو و اونم بگه باشه!!ارتش هندوستان از شرق و ناوگان های انگلیس هم از جنوب به ایران حمله کردند و رضا شاه هم چاره ای جز واگذار کردن تاج و تخت نداشت.بعد همچین کسی که دوست و حامی هیتلر بود بیاد خیلی شیک از حرفایه انگلیس پیروی کنه؟؟ رضا شاه مثله هرکسه دیگه ای کارایه خوب و بدی داشته اما کارایه بدش دلیل نمیشه که چشم مارو از کارای خوبش ببنده!!
03-02-2015، 16:58
(03-02-2015، 5:01){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم من حرفی از روابط انگلیس با ایران زدم که میگی هیچی نمیدونم؟؟؟من فقط گفتم ک این راه آهن اون زمان فقط و فقط برای رسیدن انگلستان به اهدافش بوده که احداث شده!!!!بعدشم انگلستان از همون اولش هم استعمار گر بود و کاریشو میکرد مگه شاه قدرتی داشت که کاری بکنه؟؟؟؟؟ بعدشم من چن بار بگم که خیلیا رو قبول ندارم از جمله احمدی نژاد رو...من فقط رهبرم رو قبول دارم!!!همین وبس....
03-02-2015، 17:34
(03-02-2015، 16:58)**ترانه** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من دلایل کاملا منطقی اوردم که این راه اهن هیچ ربطی به انگلیس و رسیدن به مقاصدش نداره باز حرفت رو تکرار میکنی؟؟شاه قدرتی نداشت؟؟همون شاهه بی قدرت سوده قرار دادای نفت رو از 11 درصد به 23 درصد ارتقاع داد.همون شاهه بی قدرت تمامه پرداخت های قبلی رو که انگلیس انجام نداده بود رو تمام و کمال پس گرفت.نفوذ انگلیسیا رو به ایران واقعا کاهش داد.ایرانی رو که در معرض فروپاشی بود رو کاملا با یک ارتش ناقص متحد کرد. اره این شاه خیلی بی قدرته:| شما میگی این افراد که میان اختلاس میکنن شاهین و منم گفتم مگه اونایی که اختلاس کردن شاهی بودن؟
من موندم این شاه چی داره که شما ازش طرفداری میکنی؟؟؟شما همون چن تا کار کوچیک رو نگاه میکنی چشمت رو رو همه چیز میبندی؟؟؟تازه خودتم میگی که انگلیسیا راه اهن رو از شرق به غرب میخواستن که چند متسعمرشون رو بهم دیگه به راحتی وصل کنند!!!! به هر حال این خواسته ی انگلیسیا بوده و قطعا هم به نفع اونا بوده که این کارو کردن وگرنه انگلیس واسه هیچکس دلسوزی نمیکنه!!!!
اصلا شما الان رو با اون موقع مقایسه کن بهم بگو الان بهتره یا اون موقع؟؟؟من نمیگم شاه هیچ کار خوبی نکرد کارای خوبی هم انجام داد اصلا همه ی کسایی که قدرت دارن برای جلب اعتماد مردم باید چنین کارایی رو بکنن.... شاه هم این کارا رو میکرد که نشون بده قدرتی داره!!!! وگرنه از کسی که دست نشانده ی انگلستانه چ توقعی میره؟؟؟؟ بعد من نگفتم اونایی که اختلاس میکنن شاهین...گفتم از اون آدمای مثل زمان شاه هنوزم هستن!!!!!
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|