30-01-2015، 16:30
(30-01-2015، 16:26)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2015، 16:25)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2015، 16:22)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2015، 16:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2015، 16:18)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چندتا داشتی ک من فقد 4 تاشو بگم:vvvv
اتفاقا نمیشناسی!!!!
اگ میشناسی اسم 4 نفرشون رو بگو
ب کار این میگن از زیر زبون کشیدن._.
بخدا قسم اگ دروغ بگم!
دقیقا 1 ماه بعد اینک با فرناز دوست بود!(اردیبهشت همین امسال)با 13 نفر همزمان دوس بودم!
ولی در کل نمی دونم چند تا داشتم
بعد از طناز ک یک ماهه از هم جدا شدیم تا حالا با کسی دوس نشدم!
خودتو دیدی؟
همزمان دوستیتو دیدی؟
جنس مخالفت هم عین خودته..
همزمان با 100 نفر دوسته..
هه..
اتفاقا جوری نظارت داشتم روشون ک قشنگ می دونستم شب چی می خورن!
(30-01-2015، 16:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2015، 16:22)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من با 19 سال سن 13 تا دوس دختر نداشتم:|
(30-01-2015، 16:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2015، 16:18)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چندتا داشتی ک من فقد 4 تاشو بگم:vvvv
اتفاقا نمیشناسی!!!!
اگ میشناسی اسم 4 نفرشون رو بگو
ب کار این میگن از زیر زبون کشیدن._.
بخدا قسم اگ دروغ بگم!
دقیقا 1 ماه بعد اینک با فرناز دوست بود!(اردیبهشت همین امسال)با 13 نفر همزمان دوس بودم!
ولی در کل نمی دونم چند تا داشتم
بعد از طناز ک یک ماهه از هم جدا شدیم تا حالا با کسی دوس نشدم!
واقعا؟
بهت قول میدم با اینکه روشون نظارت داشتی، ولی از یه کاراشون خبر نداشتی..مطمئن باش.