25-01-2015، 20:36
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بر سر مزرعه ی سبز فلک باغبانی به مترسک می گفت: دل تو چوبین است و ندانست که زخم زبان دل چوب هم می شکند
.
.
.
.
.
.
.
خدایا یه بر به این زندگیمون بزن شاید دو تا حکم افتاد دستمون که هر نامردی آسش رو به رخ ما نکشه!.
.
.
.
.
.
فاصله تان را با آدم ها رعایت کنید آدم ها یکدفه می زنند روی ترمز و آن وقت شما مقصرید
.
.
.
.
.
.
لعنتی ببخش که نمی توانم جبران کنم این همه نامهربانی هایت را
.
.
..
.
.
.
. همه ادعا دارند طعم خیانت را چشیده اند همه ادعا دارند بدی را به چشم دیده اند همه ادعا دارند که تنهایی را کشیده اند ! پس کیست که این دنیا را به “گند” کشیده است ؟
..
.
.
..
....
.
.
.
.
در سینه ام زخمهای عمیقی هست،انگار کسی مرا بازیر سیگاری اشتباه گرفته!
.
..
.
.
...
.
.
. زندگى میگفت: از هرچیز مقدارى باقى میماند دانه هاى قهوه درشیشه، چند سیگار در پاکت و کمى درد در آدمى
.
.
.
.
. به کبریت نیازی نیست سیگار را بر لبم می گذارم و به دردهایم فکر میکنم ، خودش آتش می گیرد
.
.
.
..
..
..
.
میدونی چیه ؟ حکایت زندگی ما شد مثل دکمه پیراهن! اولی رو که اشتباه بستی تا اخرش اشتباه میری بدبختی اینه که زمانی به اشتباهت پی میبری که رسیدی به اخرش..!
.
.
.
.
.
.
. مهم بودن رو فراموش کن ! تیتر روزنامه ی یکشنبه زباله ی روز دوشنبه است من هم روزی برای کسی مهم بودم و امروز
.
.
.
.
.
.
.
.
.این روزها یکرنگ که باشی چشمشان را میزنی! خسته میشوند از رنگ تکراریت این روزها دوره رنگین کمان هاست
.
..
.
.
.
.
.
از من تا خدا راهی نیست فاصله ایست به درازای من تا من و در این هیاهوِی غریب من ، این من را نمیابم!
.
.
.
.
.
.این روزها پر است از انسانهایی با ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن میکنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی اندیشه هایشان خیلی آزارت میدهد