24-01-2015، 18:17
(مواد برای 8 نفر )نخود ...........................1 لیوان
پیاز متوسط ...................2 عدد
گوجه سفت.................. 2 عدد
فلفل دلمه.................... 2 عدد
سیر چند حبه
تره و زیره به مقدار لازم
نمک و زردچوبه
نخود ها رو خیس کنید و در مدت خیس شدن 2 تا 3 بار آبش رو عوض کنید (این کار باعث می شه نفخش کمتر بشه )
پیاز و فلفل دلمه رو تیکه بزرگ بزنید و با نخود و گوجه فرنگی که پوستشو کندین و سیر چرخش کنید یا با غذا ساز و یا گوشکوب برقی پورش کنید تا خمیر یه دستی بشه
.سبزی که تو فلافل استفاده می شه تره هست البته می تونید به سلیقه خودتون نوع سبزی رو عوض کنید یا اصلا نریزید.سبزی رو هم با مواد پوره کنید یا چرخ کنید چون وقتی خرد بشه تیکه هاش تو سرخ کردن می سوزه زود .نمک و زردچوبه به مواد اضافه کنید و بازم بسته به سلیقتون کمی هم زیره که اگه پودر باشه بهتره اگر پودر نبود می تونید از همون اول با مواد چرخش کنید .من همیشه مواد فلافل رو 1 بار فقط چرخ می کنم تا کمی زیر دندون بیاد تیکه هاش ولی اگر خواستید کاملا نرم باشه حتما دو تا 3 بار چرخش کنید
روغن رو بگذاردداغ بشه و با دست اندازه یه گردو از مواد را پهن کنید یا به شکل دلخواهتون در بیارید .توجه کنید به نوع نانی که می خواید فلافل رو باهاش سرو کنید اگر به صورت ساندویچ با نان باگت هست بهتره که پهن باشه و شکل کتلت ویا از این قالب های مخصوص درست کردن فلافل که 1 قاشق از مواد توش می گذارید یکم فشردش می کنید و تو روغن مستقیم می ندازیدش.کمی که کار کنید دستتون می یاد چطوری بندازید تو روغن که شکلش عوض نشه باید وقتی زبونش آوردین بالا بگذارید مواد از روش لیز بخوره توی ماهی تابه.(کسی خونه نبود که از روی دستم عکس بگیره این مرحلشو)
# این سالاد که با کلم بنفش و کلم برگ و جعفری خرد شده ( اگر دوست داشتین پیاز) می تونه چاشنی خوبی برای فلافل ها باشه .اگر تو ساندویچ فلافل خیار شور نمی گذارید به این سالاد کمی آب لیمو و نمک اضافه کنید و با چند تیکه گوجه یه ساندویچ محشر درست کنید .من خودم با خیار شورشو ترجیح می دم.
پیاز متوسط ...................2 عدد
گوجه سفت.................. 2 عدد
فلفل دلمه.................... 2 عدد
سیر چند حبه
تره و زیره به مقدار لازم
نمک و زردچوبه
نخود ها رو خیس کنید و در مدت خیس شدن 2 تا 3 بار آبش رو عوض کنید (این کار باعث می شه نفخش کمتر بشه )
پیاز و فلفل دلمه رو تیکه بزرگ بزنید و با نخود و گوجه فرنگی که پوستشو کندین و سیر چرخش کنید یا با غذا ساز و یا گوشکوب برقی پورش کنید تا خمیر یه دستی بشه
.سبزی که تو فلافل استفاده می شه تره هست البته می تونید به سلیقه خودتون نوع سبزی رو عوض کنید یا اصلا نریزید.سبزی رو هم با مواد پوره کنید یا چرخ کنید چون وقتی خرد بشه تیکه هاش تو سرخ کردن می سوزه زود .نمک و زردچوبه به مواد اضافه کنید و بازم بسته به سلیقتون کمی هم زیره که اگه پودر باشه بهتره اگر پودر نبود می تونید از همون اول با مواد چرخش کنید .من همیشه مواد فلافل رو 1 بار فقط چرخ می کنم تا کمی زیر دندون بیاد تیکه هاش ولی اگر خواستید کاملا نرم باشه حتما دو تا 3 بار چرخش کنید
روغن رو بگذاردداغ بشه و با دست اندازه یه گردو از مواد را پهن کنید یا به شکل دلخواهتون در بیارید .توجه کنید به نوع نانی که می خواید فلافل رو باهاش سرو کنید اگر به صورت ساندویچ با نان باگت هست بهتره که پهن باشه و شکل کتلت ویا از این قالب های مخصوص درست کردن فلافل که 1 قاشق از مواد توش می گذارید یکم فشردش می کنید و تو روغن مستقیم می ندازیدش.کمی که کار کنید دستتون می یاد چطوری بندازید تو روغن که شکلش عوض نشه باید وقتی زبونش آوردین بالا بگذارید مواد از روش لیز بخوره توی ماهی تابه.(کسی خونه نبود که از روی دستم عکس بگیره این مرحلشو)
# این سالاد که با کلم بنفش و کلم برگ و جعفری خرد شده ( اگر دوست داشتین پیاز) می تونه چاشنی خوبی برای فلافل ها باشه .اگر تو ساندویچ فلافل خیار شور نمی گذارید به این سالاد کمی آب لیمو و نمک اضافه کنید و با چند تیکه گوجه یه ساندویچ محشر درست کنید .من خودم با خیار شورشو ترجیح می دم.