08-01-2015، 20:15
- آرد: دو پیمانه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- شیر: یک پیمانه (زیاد بریزید پنکیک پُف نمیکنه)
- بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- شیرهی ذرت: گیر نیاوردید، شیرهی خرما یا عسل
- روغن: دو قاشق غذاخوری
[rtl]·
طرز تهیهاش خیلی راحته. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو باهم مخلوط کنید.[/rtl]
[rtl]·
توصیه: آرد رو به صورت الک شده اضافه کنید. یعنی ابتدا یکیدوبار از توی صافی رد کنید.[/rtl]
[rtl]·
توی یه ظرف یا استکان، جداگانه تخم مرغ و شیر رو کمی با همبزنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید.[/rtl]
[rtl]·
مواد رو هم بزنید و هم بزنید تا حسابی نرم و یک دست بشه.[/rtl]
[rtl]·
← اگه میخوایدپنکیکتون زیاد پُف کنه: مقدار شیر، عامل تعیین کنندست. بایدذره ذره شیر رو به مواد اضافه کنید تا به یک خمیر نسبتا غلیظ برسید. یه مقدار شیر اضافی باعث میشه خمیر شُل بشه و پنکیک دیگه پف نکنه. همین یه نکتهی کوچیک حاصل عمری تجربهست! =)[/rtl]
[rtl]·
اگه ماهیتابتون بدون روغن نمیسوزه یا براتون مهم نیستکه بسوزه، فَبِها؛ بهش روغن نزنید و رنگ پنکیکها هم یکدستتر میشه. درغیر این صورت کفش رو یکم چرب کنید، زیاد نه ها.[/rtl]
[rtl]·
بهتره ابتدا صبر کنید تا کف ماهیتابه به اندازهی کافی گرمبشه… گرم که شد، مقداری از مایع رو بریزید و صبر کنید.[/rtl]
[rtl]·
یکی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یه کفگیر برش گردونید. بایدقهوهای کمرنگ شده باشه. یکی دو دقیقهی دیگه هم صبر کنید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد از ماهیتابه درش بیارید.[/rtl]
[rtl]·
*تو هر نوبت میتونید، یکی دوتا یابیشتر (بسته به اندازهی ماهیتابهتون) از مایع پنکیک بریزید. اندازهش هم که دلبخواهیه.[/rtl]
[rtl]·
↑ پنکیکهایی که شیر کمتر دارن (در بالا توضیح دادم) وبیشتر پف کردن.[/rtl]
[rtl]·
↓ پنکیکهایی که شیر بیشتر دارن وکمتر پف کردن. دیگه انتخب با خودتونه![/rtl]