امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اشتباهات زندگي

كارهاي اشتباه و خطايي كه تو زندگيتون انجام داديد رو تو اين تايپيك بزاريد و بگيد آيا از انجام دادنش ناراحت پشيمونيد يا نه؟؟چرا؟؟

خودم:حدودا 4 5 سالم بوده و رفته بودم با دختر همسايه روزه روييمون كه از خودم بزرگتر بود تو حياطمون بازي كنم.بعد دوستم(دختر همسايمون)با يكي لج بود و اون دختره كه دوستم باهاش لج بود هي ميومد در حياطمونو ميزد تا با دوستم حرف يزنه كارش داشت. يه بار دوستم گفت برو درو باز كن و ببيند. منم كه خر،نفهم،ديوونه بودم رفتمهمين كار رو كردم و نفهميدم انگشت داداش دختره موند لاي در. تنها شانسي كه آوردم اين بود كه انگشتش قطع نشد ولي چند تا بخيه خوردPoker
بعد همون دوستي كه نبايد گفت دوست آخرش چيزي كه به پدر و مادر خودش و اون دختره زده بود اين بود كه:من به زينب نگفتم درو باز كنه خودش اين كارو كرده و همه چيزو سر من ديوونه بيچاره انداخت.Upset
من از اون روز هيچ وقت فراموشش نكردم اين خاطررو اون اوايل كه اصلا از ذهنم نميرفت بيرون.خدارو شكر از اون منطقه اومديم بيرون و خونمون عوض شده .ولي من هيچ وقت اين كارمو يادم نميره و اون صحنه از ياد و فكر و ذهنم بيرون نميره و واسم عذايب اوره در حاليكه من اصلا قصدم اين نبود .

حالا نوبت شماست
گاهی ادم دلش می خواهد....      کفش هایش را در بیاورد یواشکی با نوک پا از خودش دور شود   دور     دور   دور.......
پاسخ
 سپاس شده توسط راضیه جون
آگهی
زینب عجب تاپیکیییییییییییییییییییی !!!!! Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط zaynab
اشتباه که زیاده
چاقی برا همه یه سمه من تا چهار ما پیش هفت کیلو لاغر تر از الانم بودم واقعا اشتباه بزرگم خوردن تنقلات زیاد غذا زیاد نمی خورم
هیکلم واسم مهم نیست اما به خاطر یه سری مشکلات الان این اضافه وزن برام فاجعه است
یه بارم به خبرچینی شایدم غیبت کوچولو یا دوبهم زنی البته بدون قصد و غرض از عصبانیت بین دوتا از همکلاسی هام انجام دادم اونا منو بخشیدن اما هنوز سر اون قضیه خجالت میکشم اخه اصلا از اون خونواده هاش نیستم
شاید وقتی دیگر... 284 & 220 HeartHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط zaynab

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Smile بزرگترين دغدغه ي زندگي شما چيه؟؟؟؟؟؟؟
  زندگي باورنكردني با مغز و جمجمه نصفه+عكس
Heart زندگي امروزي اينجوريه ديگه {مخصوص دل شكسته ها}
  خُلآصهـ زندگي در شش بُطــري ._.
  خنده توي زندگي من(باحال)
  نكته هاي كوچك زندگي
  به يک‏جايي از زندگي که رسيدي، مي فهمي ... بیا کم و قشنگه
  داستان واقعي و تكان دهنده از زندگي مارمولك ها
  زندگي بدون ......
  زندگي دو مشروقه خيلي جالب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان