امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلش آف کلنز

(12-11-2014، 10:15)خونه خوبه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی به درد میخوره.ولی یه سوال داشتم این بازی محدودیت سنی که نداره

برای افراد بالای 13 سال 
سوالات در پیام خصوصی گفته شود
کلش آف کلنز 6
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
با تشکر

Armin king

بیاین
کلش آف کلنز 6
سلام دوستانبنده به شخصه خیلی دنبال Hک بازی کلش آف کلن گشتم اما نهایتا هیچ راهی پیدا نمیشه. بهترین راه برای افزایش سرعت بازی و بالا بردن لول بازی خرید جم هستش.
روشی که خودم شخصا انجام دادم و به نتیجه هم رسیدم و صد در صد هم کار میکنه ( تضمینی) ممکنه چند روز طول بکشه اما تا هر چقدر بخواین میتونین جم بخرین. این روش نه Hک هست و نه دزدی، در واقع شما با صرف زمان کمی کارت هدیه دریافت می کنین و باهاش میتونین جم بخرین تو بازی. سرتون رو درد نمیارم و مستقیم میرم سراغ آموزش:
1- اپلیکیشن appbounty رو با گوشی یا تبلتتون از لینک زیر دانلود و نصب کنین: (با در یافت از لینک زیر همان ابتدا 50 امتیاز هم به شما و هم به من داده می شود.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای دانلود کلیک کنید

توسط google play یا mobogenie یا دیگر ابزارهای معتبر دانلود اندروید میتونین دانلود کنین.
و یا (دانلود از لینک زیر هیچ امتیازی در ابتدا نمی دهد و باید از صفر شروع کنید پس توصیه بنده اینست که از لینک بالا استفاده کنید)

{{{ 
* ابتدا با گوشی یا تبلتتون وارد سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
www.appbounty.net بشین.

* روی گزینه Get it on Google play کلیک کنین. وارد گوگل پلی که شدین اپلیکیشن appbounty رو دانلود و نصب کنین.
نکته: اگه ف+ی+ل+تر شک+ن ندارین و یا گوگل پلی اجازه دانلود نمیده میتونین از نرم افزارهای دیگه مثل Mobogenie هم دانلود کنین و یا حتی تو گوگل سرچ بزنین و از سایت های دیگه این اپلیکیشن رو دانلود کنین.}}}
2- بعد از نصب، یک سری اپلیکیشن رایگان واسه دانلود و نصب بهتون پیشنهاد میده که با دانلود هر کدوم مقداری امتیاز بهتون میده. و مزیت این روش این هست که شما اپلیکیشن پیشنهادی رو دانلود می کنین، نصب می کنین، بلافاصله امتیازشو میگیرین و بعدش هم اپلیکیشن رو اگه به دردتون نمیخوره پاک می کنین در صورتی که امتیازش ازتون کم نمیشه.
3- 50 امتیار از طرف من واسه شما:وارد اپلیکیشن Appbounty که شدین روی گزینه Invite که سمت راست بالای صفحه است بزنین و در صفحه باز شده قسمت بالا از شما پرسیده:
Were you invited?
Enter an invite code below.
میتونین کد زیر رو وارد کنین و اولین 50 امتیاز خودتون رو بگیرین:

blilnhmm

همونطور که گفتم بعد از نصب تعدادی اپلیکیشن وقتی امتیاز هاتون به حد نصاب رسید، میتونین کارت اعتباری iTunes و googleplay و هر نوع دیگه ای که خواستین رو دریافت و باهاش داخل بازی جم خرید کنین. مجموعا کمتر از یک هفته میتونین حد اقل 2000 جم خرید کنین.
هر گونه سوالی داشتین در کوتاهترین زمان ممکن بهتون جواب میدم.
 سپاس شده توسط سارا.s ، Alijah-1994
سلام دوستانبنده به شخصه خیلی دنبال Hک بازی کلش آف کلن گشتم اما نهایتا هیچ راهی پیدا نمیشه. بهترین راه برای افزایش سرعت بازی و بالا بردن لول بازی خرید جم هستش.
روشی که خودم شخصا انجام دادم و به نتیجه هم رسیدم و صد در صد هم کار میکنه ( تضمینی) ممکنه چند روز طول بکشه اما تا هر چقدر بخواین میتونین جم بخرین. این روش نه Hک هست و نه دزدی، در واقع شما با صرف زمان کمی کارت هدیه دریافت می کنین و باهاش میتونین جم بخرین تو بازی. سرتون رو درد نمیارم و مستقیم میرم سراغ آموزش:
1- اپلیکیشن appbounty رو با گوشی یا تبلتتون از لینک زیر دانلود و نصب کنین: (با در یافت از لینک زیر همان ابتدا 50 امتیاز هم به شما و هم به من داده می شود.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای دانلود کلیک کنید

توسط google play یا mobogenie یا دیگر ابزارهای معتبر دانلود اندروید میتونین دانلود کنین.
و یا (دانلود از لینک زیر هیچ امتیازی در ابتدا نمی دهد و باید از صفر شروع کنید پس توصیه بنده اینست که از لینک بالا استفاده کنید)

{{{ 
* ابتدا با گوشی یا تبلتتون وارد سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
www.appbounty.net بشین.

* روی گزینه Get it on Google play کلیک کنین. وارد گوگل پلی که شدین اپلیکیشن appbounty رو دانلود و نصب کنین.
نکته: اگه ف+ی+ل+تر شک+ن ندارین و یا گوگل پلی اجازه دانلود نمیده میتونین از نرم افزارهای دیگه مثل Mobogenie هم دانلود کنین و یا حتی تو گوگل سرچ بزنین و از سایت های دیگه این اپلیکیشن رو دانلود کنین.}}}
2- بعد از نصب، یک سری اپلیکیشن رایگان واسه دانلود و نصب بهتون پیشنهاد میده که با دانلود هر کدوم مقداری امتیاز بهتون میده. و مزیت این روش این هست که شما اپلیکیشن پیشنهادی رو دانلود می کنین، نصب می کنین، بلافاصله امتیازشو میگیرین و بعدش هم اپلیکیشن رو اگه به دردتون نمیخوره پاک می کنین در صورتی که امتیازش ازتون کم نمیشه.
3- 50 امتیار از طرف من واسه شما:وارد اپلیکیشن Appbounty که شدین روی گزینه Invite که سمت راست بالای صفحه است بزنین و در صفحه باز شده قسمت بالا از شما پرسیده:
Were you invited?
Enter an invite code below.
میتونین کد زیر رو وارد کنین و اولین 50 امتیاز خودتون رو بگیرین:

blilnhmm

همونطور که گفتم بعد از نصب تعدادی اپلیکیشن وقتی امتیاز هاتون به حد نصاب رسید، میتونین کارت اعتباری iTunes و googleplay و هر نوع دیگه ای که خواستین رو دریافت و باهاش داخل بازی جم خرید کنین. مجموعا کمتر از یک هفته میتونین حد اقل 2000 جم خرید کنین.
هر گونه سوالی داشتین در کوتاهترین زمان ممکن بهتون جواب میدم.
 سپاس شده توسط khashy jooooooooooon ، MOHSENEBRAHIMI ، Archangelg!le
نرم افزار freemyapps هم هست اون هم خوبه ...

با اکانت فیسبوک هم سینگ میشه..
 سپاس شده توسط Archangelg!le
به نظر من بیسی که خود آدم بچینه قوی تره تا از پیش تهیه شده ها..

چون حالت تجربی داره..
سلامShy

بچه ها این تاپیک مربوط به بازی کلش اف کلنز میشه

اینجا نظراتو پیشنهادات وانتقادات خودتونو درباره ی بازی بیان کنید

.
.
.
.
راستی یه نکته ی مهم شما هر سوال که داشته باشین به شما جواب داده میشه(اگه هم دوست داشته باشین به صورت خصوصی)

.
.
اینجا باهم بحث کنید.

.
.
اینجا تمام راز و رمز های کلش بیان میشه.اینجا میتونین همدیگرو به قلمرو خود دعوت کنید
...
لطفا نظر بدین تا این تاپیک بسته نشه .

اگر سوالی داشتین بهم پیام بدین.(راستی تعجب نکنین که دخترم ولی بازی کلشو دارم من عاشق این بازیم).
.
.
.کلش آف کلنز 6
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★ ، Black_Man ، $yamna$ ، عاشق تبریز ، Alijah-1994 ، m@hsa 12 ، WARLAIK POURIYA ، azary ، عشق بوگاتی ، ✘Nina✘ ، myster ، Shervin_ST ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET ، عاغامحمدپارسا:الکی ، m.hossein@ ، Ranger* ، **zeinab** ، طوطی82 ، ._NeGiX_.
بچه هااینو نگاهHuh
کلش آف کلنز 6
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★ ، Black_Man ، Piper ، Shervin_ST
اولا بعد از بچه یه ها اظافه کن
دوما وقتی مخازنش به این اکسیر و طلا نمیرسه حتما فوتوشاپه دیگه
کلش آف کلنز 6
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★ ، Black_Man ، Shervin_ST
(27-01-2015، 13:12)مملی2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا بعد از بچه یه ها اظافه کن
دوما وقتی مخازنش به این اکسیر و طلا نمیرسه حتما فوتوشاپه دیگه
مرسی که گفتی

طرف عاشق بودهBig Grin
کلش آف کلنز 6
 سپاس شده توسط ★♕NIGHT STAR♕★ ، AعطریناA ، azary ، Shervin_ST ، FARID.SHOMPET ، طوطی82

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان