12-01-2012، 0:31
شما ها این همه قهرمان شدین تونستین 6 جام رو با هم بگیرین؟
|
مسی، بهترین بازیکن سال 2011+تصاویر |
|||||||||||||||||||||||
12-01-2012، 0:31
شما ها این همه قهرمان شدین تونستین 6 جام رو با هم بگیرین؟
12-01-2012، 0:37
همچین میگی 6 جام انگار چیه؟
خوب تیمی که قهرمانه لیگ داخلی و اروپا بشه به راحتی میتونه سوپر کاپ اروپا و سوپر کاپ لیگ داخلی رو هم ببره.برای اینکه تو فینال با تیمای درجه 2 برخورد میکنه. حالا بزار رئال قهرمان بشه 6 جام رو هم میبره
پس شما اول برین همین 6 تا جامی که میگین هیچی نیست رو بگیرین بعد بیاین از خودتون دفاع کنید
17-01-2012، 13:52
:blush:
17-01-2012، 14:56
مسی بهترین بود این جایزه هم حقشششششششششششش بود
17-01-2012، 17:00
من نمیدونم چیه این مسی از رونالدو بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قدش که کوتاه تره . تعداد گل هاش اکثرا از رونالدو کمتره . استیل هم که نداره . از نظر سرعت هم که به گرد پای رونالدو هم نمیرسه. قیافه هم که نداره. تکنیک رونالدو هم که بهتره. والا من نمیدونم اینا برچه حسبی اینو انتخاب کردن ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
17-01-2012، 18:03
عالیه ولی آخه شماپسرا چرا اینقدر فوتبالی هستید؟؟؟؟؟؟؟
تکنیک رونالدو بهتر از مسیه؟ یا گل هاش بیشتره؟ یه بار گل هاش بیشتر از مسی بود در ضمن اگر فوتبال به قده پس کلا چرا ژاوی و مسی نامزد دریافت جایزه بودند؟و مگه هرکی قدش بلندتر باشه بهتره؟مگه تو بازی جام قهرمانان ( منچستر _ بارسا ) ندیدی مسی با همون قد کوتاهش تیره خلاص رو با هد زد و تیم رو قهرمان کرد رونالدو تو اون بازی چی کار کرد؟
17-01-2012، 18:17
حالا یه بار با هد زده رفته تو گل !!!!!!!! ولی رونالدو کلی گل با هد زده یه نمونش گلی که فصل پیش تو جام حذفی بهتون زد و باعث شد که ما اون جام رو بگیریم ، در صورتی که مسی هم نتونست تو اون بازی کاری بکنه !
منم میخوام بدونم ملاکشون از اینکه هی توپ طلا رو به این میدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ لااقل به ژاوی چرا نمیدن ؟ اون که خیلی از مسی بهتره؟؟؟؟؟ ( البته هیچکدوم به پای رونالدو نمیرسنا )
من فکر کنم میشل پلاتینی با این مسی یک نسبتی داره.اصلا کلا پلاتینی طرفدار بارسلوناست.
پارسال تو لیگ قهرمانان به داورا به نفع بارسلونا رشوه داده بود. حالا 5 شنبه ساعت 12.30 شب معلوم میشه
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|