موضوعها: 169
سپاس ها 3021
سپاس شده 2821 بار در 931 ارسال
حالت من: هیچ کدام
مشکی:
بیشتر اوقات انتخاب رنگ مشکی نشان دهنده آن است که این افراد انسانهایی رؤیایی هستند که در فضایی شاعرانه زندگی می کنند و در عین حال بسیار دست و دلبازند و تلاش میکنند با هر آنچه دارند به کمک دیگران رفته و گرهی از مشکلات آنها باز کنند. آنها بسیار اجتماعی، ظریف و ساده پسند هستند.
موضوعها: 48
سپاس ها 1404
سپاس شده 1636 بار در 735 ارسال
آبی:
اکثر آبی پوشها دارای نگاهی عمیق بوده وشخصیتی حساس وشفاف دارند .این افراد به راحتی فکر و نظر خود را به دیگران منتقل می کنند و به همین نسبت شجاعت و جرأت ویژه ای هم از خودشان نشان می دهند . آنها زندگی را زیبا دیده و بیشترین تلاش را برای استفاده بهینه از آن می کنند.
مشکی:
بیشتر اوقات انتخاب رنگ مشکی نشان دهنده آن است که این افراد انسانهایی رؤیایی هستند که در فضایی شاعرانه زندگی می کنند و در عین حال بسیار دست و دلبازند و تلاش میکنند با هر آنچه دارند به کمک دیگران رفته و گرهی از مشکلات آنها باز کنند. آنها بسیار اجتماعی، ظریف و ساده پسند هستند.
معلومی نه زیادگشاد و نه زیاد تنگ
موضوعها: 45
سپاس ها 11004
سپاس شده 1800 بار در 665 ارسال
لباس های تنگ: افرادی که لباس های تنگ میپوشند عموماً افرادی مغرور و زود رنج اند. همچنین افرادی بسیار جذاب هستند. افرادی شایسته و معقول اند.
لباس های تیره: افرادی که لباس های تیره میپوشند عموماً افرادی خودخواه بود و بسیار خونسرد هستند. به ندرت عصبانی می شوند و سلیقه ی خوبی در انتخاب لباس دارند.
موضوعها: 82
سپاس ها 4648
سپاس شده 1911 بار در 831 ارسال
لباس های تنگ
لباس های تیره
مشکی و قهوه ای
ممنون!
❤Lєσ❤
موضوعها: 7
سپاس ها 1197
سپاس شده 390 بار در 154 ارسال
20-12-2014، 23:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-12-2014، 23:09، توسط *tara*.)
لباس های تنگ: افرادی که لباس های تنگ میپوشند عموماً افرادی مغرور و زود رنج اند. همچنین افرادی بسیار جذاب هستند. افرادی شایسته و معقول اند.
مشکی:
لباس های تیره: افرادی که لباس های تیره میپوشند عموماً افرادی خودخواه بود و بسیار خونسرد هستند. به ندرت عصبانی می شوند و سلیقه ی خوبی در انتخاب لباس دارند.
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]بـــیآآ مــَره یــآری بِـدن....بیــآمــَـره یـآری بــِـدن.....
مـــی دیــله دیــل داری بـــِدن...کـــه زیــندگی هَمــــَش غمه....کـــه زینــدگی هَمــَش غمه...ای دونــیا غــَم مــی همــدمه...ای دونــیا غــَم می هَــم دمــَه..
نــآنی چوجــور غــم دارما..نــآنی چوجــور غــم دارما...تـــره مــی ور کــَم دارمـــآ...مــی آرزو مــی دیــل خوشــی...مــی آرزو مــی دیــل خوشــی...اَنــه کـه توو...بایـــی نیــشی..اَنــه کـه توو...بایـــی نیــشی....
اَ حــَرفــه باز بــوگوفــتمـآ...اَ حــَرفــه بــآز بوگــوفتما..فـــآرس مــَـــره بوســوختما...بــوسوخــتما...چــره نــآیی توو...چـــــره نآآیی توو...
بایـــی دوبـــآره پــآ گیــرم...بــآیی دوبــآره پــا گیـرم...تـــی دســتانا حَنـــآگـــیرم...حَنـــآگـــیرم..اَگـــه بـآیی تــوو...اگــه بــآیی توو..
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]