20-12-2014، 17:48
زرتشت مستبد بود؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
|
جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها |
||||||||||||||||||||||||||
20-12-2014، 17:48
زرتشت مستبد بود؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
20-12-2014، 17:49
(20-12-2014، 17:48)Volkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من گفتم زردشت؟ ساسانی...
20-12-2014، 18:10
یکی از خوارج یه سوال سنگین از حضرت علی پرسید
حضرت فی البداهه و سریع جواب داد طرف اینقد حرص خورد داد زد گفت خدا بکشد این مرد را چقدر دانشمند است...!!! من افتخار میکنم به شخصیت حضرت علی... خوشم میاد جواب حرفامو نمیدید توهین میکنید به خدا قسم اصلا از این حرفا ناراحت نمیشم بلکه خوشحال میشم چون راهم حقه....
20-12-2014، 18:12
بعضیا قدر داشته هاشونو نمیدونن وقتی که از دست دادنش تازه میفهمن که چی داشتن و چیرو از دست دادن
خوب...
وجود رهبر واسه ی همه ی جوامع ضروریه.. به نظرتون اگه مسئله ی رهبری یه نیاز نبود واسه چی خدایی که خالق بشره و به نیاز و مصلحتش بیش از خودش اگاهه۱۲۴۰۰۰پیامبر فرستاد و جامعه رو به دست اونا سپرد... جامعه یا هر گروهی بدون رهبر نمیتونه به ارزشاش برسه...
20-12-2014، 18:52
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع) السلام علیکم و رحمه الله و برکاته سلام بر همگی ... مسلما هیچ جامعه ای بدون رهبر نمی تونه به ارزش ها و ارمان های خودش برسه ... ارزش هایی که واقعا برای ما لازم هستند . در هر جامعه ای ما رهبری رو می بینم اما خدا وکیلی در کدام جامعه ما بعد از امام خمینی(ره) چنین کسی رو می بینیم که استکبار رو مثل امام اینجوری داغون کرده ؟ کدوم رهبر توی جهان الان مثل این اقا است که بتونه از پس استکبار و جنایتکاران بربیاد؟ بنده منکر این نیستم که در کشور مشکلات هست اما این رو نباید فراموش کرد که رهبر داره تلاش خودش رو می کنه ... حرف اخرم : تفاوت رهبر امروز (ایت الله خامنه ای) با رهبر دیروز(امام خمینی) می دونید در چیه ؟ از نظر من اینه : رهبر دیروز یارانی داشت که تا پای جان و برای خدمت به این ملت قدم برمی داشتند اما اقای امروز تنهاس یعنی یاری به اون صورت نداره که به حرفش گوش بدن .
20-12-2014، 18:54
هع عمو جون ما رو با عراق مقایسه نکن
تو خودت یکی از افراد دولت هستی O.o ک× شر نگو ما وضعمون خوب نیس حتی نسبت به خیلی از کشور های اسیا پس ببند -_-
(20-12-2014، 16:59)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداش خواب دیدی خیر باشه یه مثال کوچیک میزنم واست همین چند وقت پیش وزیر بهداشت رفته بود ترکیه تا بتونه نظام سلامتشونو اینجا پیاده کنه برو به تولید ناخالص ملیش یه نگا بنداز بدون قطره ای نفت و کپسولی گاز! عراق زمان صدام آخر امنیت بود داداش من این چه مثالیه که میزنی؟ وای به حال کشوری که بخواد با پاکستان و عراق و سوریه و ... مقایسه بشه. نقل قول: ثروت کشور هایی که بهش میگید مرفه و ارزوی زندگی دارید تو اون جاکشورای اسکاندیناوی، ژاپن و کره و هنگ کنگ و ... بقیه چی؟ اونام از استعماره؟ فقط اروپاییا نبودن که استعمار کردن. اعراب و قبلش حتی ایران. اعراب باعث شدن اونا استعمارگر بشن چون تسلط اعراب اونا رو به نابودی داشت سوق میداد
20-12-2014، 20:43
واقعا متاسفم برای این افراد که چرت و پرت می نویسن تا تعداد نظراتشونو بالا ببرند وقتی درمورد چیزی نمیدومید اظهارنظر نکنید ما کشورمون برتر از همه ست چون حضرت اقاروداریم فکر می کنید چرا داعش به ایران حمله نکرد چون از دین ایرانیا میترسید چون میدونستند کسی رو داریم تا با سخنان گران بهاش به ما امید بده ولی شماهاتو نظراتتون بهش توهین کردید ولی اصلا مهم نیست .
20-12-2014، 20:52
ایشالا خدا حافظ رهبرمون باشه
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|