موضوعها: 16
سپاس ها 96
سپاس شده 1159 بار در 542 ارسال
حالت من: هیچ کدام
mic yekhorde b yagheyat nazdik bud
موضوعها: 1
سپاس ها 522
سپاس شده 218 بار در 134 ارسال
آذر ماهی هستم به جرئت میگم همش درست بود به جز این یکیش: هرگز اشتباهات و خطاهایشان را به خودشان گوشزد نکنید وگرنه به شدت آزرده خاطر و دلخور میشوند
اتفاقا کاملا برعکسم و توقع دارم عیب هام شخصا به خودم گفته بشه....
موضوعها: 0
سپاس ها 102
سپاس شده 45 بار در 41 ارسال
متولد آذر ماه عاشق پیاده روی و پیک نیک است
متولدین آذر ماه برای ارضای خواستههای خود، به دنبال یادآوریهای مداوم هستند. به آنها آزادی کامل دهید و هرگز مانع پیشرفت و موفقیتشان نشوید. آنها از پیادهرویهای طولانی در کنار ساحل و مناطق خوش آب و هوا و ییلاقی لذت میبرند. آنها از سفرهای کوتاه و پیکنیکی لذت میبرند و مایلند تعطیلات آخر هفتهشان را خارج از شهر سپری کنند. آنها از افراد سرزنده، پرتحرک، شاد و پرشور خوششان میآید اگر در کنارشان حالت غمگین و دل مُرده به خود بگیرید، در واقع به دست خود آنها را فراری دادهاید. آنها از سربه سر گذاشتن با دیگران لذت میبرند و اهل لطیفهگویی و مزاح هستند، پس شما هم این ویژگیها را در خود تقویت نمایید هرگز اشتباهات و خطاهایشان را به خودشان گوشزد نکنید وگرنه به شدت آزرده خاطر و دلخور میشوند. آنها از فضاهای کوچک، محدود و سربسته بدشان میآید. هرگز آنها را با عجله و شتاب زده وادار به انجام کاری نکنید، آنها برای انجام هر کاری به زمان نیاز دارند و بایستی با آرامش خاطر کامل هر کاری را صورت دهند.
آرومم ولی قانونن داغونم
موضوعها: 0
سپاس ها 3
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال
تحت هیچ شرایطی متولد تیر ماه را دست نیندازید
متولدین تیر ماه برای ارضای خواسته خود به دنبال عشق و محبت خالص، حقیقی و ابدی هستند. آنها از دریافت گل و هدایای مختلف لذت زیاد میبرند. به آنها توجه زیادی نشان دهید از این که ساعات طولانی را با همسر یا عزیزانشان در محیطی صمیمی و گرم سپری کنند، خیلی به وجد میآیند. آنها عاشق خانه و خانوادهشان هستند. همیشه تاریخهای مهم مثل سالگرد تولد، ازدواج یا اولین روز آشناییتان را به یاد داشته باشید و به آنها هدیه بدهید. آنها دوست دارند مورد عشق و علاقه کامل طرف مقابلشان قرار بگیرند پس به آنها عشق بی قید و شرط بورزید و محبت کنید. آنها از دریافت کارتهای تبریک در مواقع مختلف لذت میبرند. هرگز و تحت هیچ شرایطی، آنها را دست نیاندازید و مسخرهشان نکنید. ممکن است شوخیهای شما را خیلی جدی بگیرند و احساساتشان خدشهدار شود. اگر موقعیت و شرایط مناسب در اختیار آنها قرار بگیرد، ممکن است برخی مواقع خاص تبدیل به افرادی فریب کار شوند. آنها روابط دوستانه تدریجی را ترجیح میدهند. همواره به اعضای خانواده آنها احترام بگذارید تا مورد احترام آنها قرار بگیرید.
زخم هایم به طعنه میگویند: دوستانت چقدر با نمک اند
موضوعها: 272
سپاس ها 1159
سپاس شده 1192 بار در 419 ارسال
در کارهای خصوصی متولدین فروردین ماه دخالت نکنید
متولدین فروردین ماه به دنبال ارضای خواستهها وتوقعات خود هستند و در این زمینه، بسیار خودمحور و خودبین به شمار میآیند. هرگز نگذارید متولدین فروردین ماه به راحتی دل شما را به دست آورند، وگرنه به همان آسانی نیز شما را از دست خواهند داد و تا ابد فراموشتان میکنند. آنها به سمت افرادی جذب میشوند که شخصیتی مستقل و آزاده از خود بروز دهند. هر روز برای آنها به منزله آغازی جدید است، پس خودتان را آماده مواجهه با هر واکنش غیرمنتظره از سوی آنها کنید. در مقابل آنها، سربلند و مغرور ظاهر شوید. همیشه آنها را تحسین کنید و به وجودشان افتخار نمایید. هرگز مزاحم آنها نشوید و در کارهای خصوصیشان دخالت نکنید. آنها را مورد انتقاد قرار ندهید و دوستانشان را هم بپذیرید و از آنها خرده نگیرید. هرگز از آنها پول قرض نگیرید. اگر به درخواستهای آنها، پاسخ منفی دهید، باید منتظر مشاهده واکنشهایی بسیار تند و غیرمنطقی از سوی آنها باشید.
کاملا درسته.........