امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¢گفتگو آزاد نسخه221¢

(04-12-2014، 13:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:17)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mïņ̃†êR ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~Ģħāzāłłέħ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᴇNᴏʀᴛᴏ

هلّو بکس 497
سلامدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
¢گفتگو آزاد نسخه221¢ 94

اینستآتو دیدم دیشب D:
آگهی
(04-12-2014، 13:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصولا راجبع ی نفر خواب میبینم یا میمیره یا قطع نخاع میشه:|
اون دفعه خواب مامان دوستم رو دیدم همون فرداش مرد:|

:| !

من میدونستم قراره بمیرم ._.

بچه ها حلال کُن نوراتون داره میمیره :|
برو یه دعایی بخون یه صدقه ای بنداز..:|
اهورا انجل.__.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
¢گفتگو آزاد نسخه221¢ 94
 سپاس شده توسط First Star ، an idiot ، ~ CrAzY HuMaN ~
(04-12-2014، 13:25)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شنبه امتحان دارم .. از صبه فقط 6 صفه خوندم :|

ینی مطمئنا 20 میگیرم -_- بدون شک ..

شنبه ریاضی دارم :|

کتاب های کمک درسی ریاضی حل کردم ._. یه صفحه معادله بود فقد :|

دیشب داشتم تا ساعت 1 درس میخوندم برا امرو کِ امتحان داشتم :/

فردا هم نمیام اینجا میخوام درس بخونم :|
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
بن منو بردارید کار دارم
(04-12-2014، 13:26)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:17)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FᗩR!Mᗩ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mïņ̃†êR ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~Ģħāzāłłέħ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᴇNᴏʀᴛᴏ

هلّو بکس 497
سلامدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
¢گفتگو آزاد نسخه221¢ 94

اینستآتو دیدم دیشب D:
عه(:
افرین..
تازه دوروزه رفتم:|
 سپاس شده توسط an idiot ، ~ CrAzY HuMaN ~
(04-12-2014، 13:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:21)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:15)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درگیری تو گل. ا  اخطار بیست درصد نیست بعداز ده بار 

همه سه روز محروم تایادبگیرید چطوری رفتارکنید 

بحث شد گزارش کنید حتی اگه مدیر بود
باز کی درگیر شده؟
شیوا اصلا به این گزارشا رسیدگی نمیشه..
من خودم چندمورد گزارش دادم..
هیچ اتفاقی نیوفتاده..
راس راس میرن و میا
الان میرم رسیدگی میکنم ازاینجا بای

شیوا تنها رو یک نفر زوم نکن (kasra77)

سه نفر اولی که بهشون اخطار دادم

به یه اندازه مقصر بودن
 (kasra77)
با نام های مختلف وارد میشه..
تا الان کلی از نامهاش بن شده..

این وسط یه نفری که اصلی و سر دسته شون بود محروم نشد

به جون سحر تا من حالشو نگیرم دست بردار نیستم -_-

یه دقیقه الان میام..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، мoвιɴα т
سلــــآم =)
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، First Star ، an idiot ، Navisa.
فدیمه
امیر رضام
این جایی؟
(04-12-2014، 13:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2014، 13:26)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᴇNᴏʀᴛᴏ

هلّو بکس 497
¢گفتگو آزاد نسخه221¢ 94

اینستآتو دیدم دیشب D:
عه(:
افرین..
تازه دوروزه رفتم:|
منم تآزگی میرم

عکس مکس نمیزآرم

فقط میرم مآل بقیه رو فضولی میکنم میآم بیرون :ag54:
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(04-12-2014، 13:29)hidden امیر رضا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتو
فدیمه
امیر رضام
این جایی؟

اره بگو دارم صداتو

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان