04-12-2014، 13:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2014، 13:13، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(04-12-2014، 13:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باز کی درگیر شده؟
درگیری تو گل. ا اخطار بیست درصد نیست بعداز ده بار
همه سه روز محروم تایادبگیرید چطوری رفتارکنید
بحث شد گزارش کنید حتی اگه مدیر بود
شیوا اصلا به این گزارشا رسیدگی نمیشه..
من خودم چندمورد گزارش دادم..
هیچ اتفاقی نیوفتاده..
راس راس میرن و میان
(04-12-2014، 13:12)~Ģħāzāłłέħ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-12-2014، 13:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امتحانات ترم اول:|
(04-12-2014، 13:09)~Ģħāzāłłέħ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بحث سر ناهار نیس..
(04-12-2014، 13:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو تو چرا وقته ناهار میای؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم چرا تا من میام همه فرار میکنن:|
reza sichdi manim aghzma
فلش خلوت شده..
بخاطر امتحانادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه امتحانی؟