سلاااااام بر همگی
(01-12-2014، 14:46)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنده بسیجی نیستم
عااااااااااااشقتم پسر.
(01-12-2014، 15:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برو بابا 5متر پارچه بپیچیم به خودمون که یه وخت یارو به گناه نیوفته
خو بیوفته ،مگه مهمه؟:|
چشاشو ببنده:|
بعدشم برو ببین بعضیا زیر همین چادرشون چه کارایی که نمیکنن:|
اکثرشون یه چادر انداختن رو سرشون شوهراشونم یه تسبیح گرفتن دسشون و یه ریش دراز گذاشتن بعد با این ریخت و قیافه مسلمونیشون دزدی میکنن ، کارای نامشروع میکنن،غیبت میکنن،تو صورت مردم اسید میپاشن...
خب عزیز من حجاب پیشکش ...تو برو انسان بودن رو یاد بگیر بعد ده متر پارچه بپیچ به خودت که شبیه خفاش بشی:|
هــه جالب اینه که امر به معروف هم میکنن با این وضعیت..
+کسی که بخواد چادر سر کنه یا نکنه با این عکس نوشته ها و مطالب متحول نمیشه
محض اطلاع!
میدونی!شما ی مثال بلدی.هی میگی.
همه جا خوب هست.بدم هست.بچه های حضرت نوحم(ع) بد داشتن.
پس این حرفتون مسخرس.شما مردمو الگو قرار نده.
خدا گفته حجاب خوب.گفته ریا بد. و.....
پس ربطی نداره ک فلان جادری بده پس چادر بده.کسی ک از اینترنت استفاده بد میکنه برمیگرده ب خودش.نمیشه بگم من نت نمیخام چون اون استفادش بده.
مثالتون غلطه.
بعدشم ب چادر بگین ی تیکه پارچه.ما کی باشیم ک بخایم جلوتونو بگیریم.اونی ک شوهرشو دست بسته بردن اما چادرش از سرش نیفتاد،اونی ک وقتی اون غاصبا فدکشو غصب کردن،رفت و همه حرفای پیامبرشو یادآوریشون کرد اما چادرش ی لحظه ول نشد،اونی ک من بش اعتقاد دارم؛ اگه خاس جلوتو میگیره و برخورد میکنه. نخاس، هدایتت میکنه.
ایشالا همه عاقبت ب خیر شیم.
فردا شاید من ب انحراف رفتم.شما از نظر الان من خوب شدی.
ایشالا عاقبتمون بخیر شه.مذهبیا مغرور نشین عزیزان من.
(01-12-2014، 16:09)11chelsea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-12-2014، 14:46)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنده بسیجی نیستم
ببخشید ولی شما عقده ای هستی
اگرم میخوای چیزی بگی بقیرو تخریب نکن
باشههههه؟؟؟؟؟؟؟
چ ربطی داره؟چون بسیجی نیس،عقده ایه؟
کجاش تخریبه؟
بسیج لیاقت میخاد ک ما نداریم.شما بالیاقتی.مواظب باش لیاقتت خدشه دار نشه.
من تو همین پستت چیز دیگه ای بم ثابت شد.
عصبانی هم نشو.پیشونیت چین میوفته.
خدایا همه رو شفا بده.