امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سنگباران اهل بیت چه نتایجی دارد؟؟؟

حاج محمد آقای نوروزی خاطره‌ای شنیدنی از شهید چمران بیان کرد که به شرح ذیل است:

یک سفر لبنان بودم. آن زمانی که شهید چمران هم زنده بود. به واسطه امام موسی صدر رفته بودیم لبنان.

یک روز کنار چمران بودیم. شهید چمران مرا صدا زد و گفت: محمد بیا ! رفتم کنارش. روی یک تپه به حالت نیم‌خیز دراز کشید و در حالی‌که دوربینی به دست داشت گفت: بیا ببین. در سینه‌کش یک تپه یک روستا را به من نشان داد و گفت ببین. دوربین را گرفتم و دیدم.

چمران به من گفت: این روستا، روستایی است که وقتی کاروان امام حسین در راه شام بودند، اهالی این روستا برای کاروانیان، نان و غذا آورده‌اند. بعد چمران با دستش یک روستای دیگری را به من نشان داد و گفت: آنجا را هم ببین.

با دوربین نگاه کردم. تقریبا فاصله‌ی زیادی باهم نداشتند اما خب از هم دور بودند و ما چون از روی بلندی می‌دیدیم، خوب به هر دو روستا اشراف داشتیم.

شهید چمران گفت: تمام اهالی این یکی روستا وقتی کاروان اهل بیت به اینجا رسیدند، اهل بیت را سنگ‌باران کرده و هلهله کردند.

بعد شهید چمران به من گفت: هر دو روستا در تیررس موشک‌های اسرائیلی هستند. اما تا زمانی که من به یاد دارم آن روستایی که برای اهل بیت غذا آوردند یک دانه موشک اسرائیلی‌ها هم به آن برخورد نکرده است.

اما این یکی روستا، هر بار اسرائیلی‌ها موشک می‌زنند انگار فقط باید به این روستا بخورد و هرچه موشک است نصیب این روستایی می‌شود که اهل بیت حسین را سنگباران کرده‌اند و ما هم هر تدبیری اندیشیدیم که این روستا بمباران نشود، نشد که نشد!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J ، حقوقدان انجمن ، rezaak ، سرباز خدا
آگهی
عالی.ممنون.HeartHeartHeartHeart

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
پاسخ
چه عجب موضوع کوتاه ازت دیدیم....
همین موضوعات رو بذاری تاثیرش عالیه....
شیعیان امامم لذت ببرن
سنگباران اهل بیت چه نتایجی دارد؟؟؟ 1

سنگباران اهل بیت چه نتایجی دارد؟؟؟ 1

پاسخ
 سپاس شده توسط ALI REZA J

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اگر پرداخت فطریه، بعد یا قبل از عید فطر باشد اشکال دارد؟
  تزریق آمپول و سرم درحال روزه اشکالی دارد؟
  از نظر اسلام قتل انسان بی گناه چه جایگاه و مجازاتی دارد ؟
Star مرگ هم چاره دارد
  از کجا بدانیم که امام زمان (عج) وجود دارد؟
  حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) چه کسی بود و زیارت مرقد مطهرش چه ثوابی دارد؟
  خواب در چه زمان هایی تعبیر دارد
  لیله المبیت اشاره به چه واقعه ای دارد؟
  آیا حرکت بدن هنگام نماز، اشکال دارد؟
  آیا مراجعه به افراد برای باطل کردن سحر و جادو اشکال دارد؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان