16-11-2014، 23:36
IL MIO SPAZZOLINO
Leonardo da Vinci /1519
“مِسواک من!” آخرین نوشتۀ لئوناردو داوینچی، در آخرین سال زندگی او است.
وی این اثر را درحالی که در نزدیکی آمبوآز فرانسه در تبعید به سر می برده و در بستر بیماری نوشته و آنرا بسان مسواکی که دهانش را ازهرگونه خطا و لغزش گفتاری گذشته پاک میسازد ، ارائه داده ، و با صراحت، دین اسلام و آیین شیعۀ 12 امامی را بـر تمامی ادیان و مذاهب جهان ترجیح می دهـد!
از مطالعۀ این رساله خواهیم فهمید که ترویج”انجیل بَـرنابا” – که بارها نام پیامبر اسلام (ص) درآن آمده- طرح لئوناردو داوینچی بوده و نسخۀ خطـّی ایتالیائی موجود در کتابخانۀ وین، بخطِّ فرانچسکو مِلزی (یا: مِلتسی) – آخرین پسرخواندۀ لئوناردو – از این انجیل است و هـمکار ناشناختۀ لئوناردو: ” راهِــب مغـربی”، نیز در تمامی این فعّالیّت ها نقشی اساسی داشته و برای مطالعۀ هر متن عـربی یا عِـبـری و یا سُریانی، به هر دوی آنها کمکـ میکرده است.
“راهـب مغربی” سبب آشنایی لئوناردو بـا”مقدّس اردبـیـلی” – که در آن زمان نوجوانی تقریباً همسنّ فرانچسکومِلزی بوده- شده و از مـقدس اردبیلی میخواهد که کتابی کامل در مورد عقاید صحیحۀاسلام و تشیّع- به پارسی یا عربی – بنویسد، تا او آنرا برای لئوناردو برده و بـه ایتالیایی ترجمه کند – هر چند خود لـئوناردو، تا حدی با عربی آشنایی داشته است- مقدس اردبیلی ترجیح داده که این کتاب را به پارسی، به زبان مادری هـموطنان خود بنویسد ؛ و نام آن را نیز بوستان شیعیان (= حَدیقة الشـّیعَة) مینهد(که از مطالعۀ آن معلوم میشود که مقدس اردبیلی بعدها این کتاب را کامل تر نموده و مطالبی نیز در سالهای پایانی عمر بر آن افزوده که در نوجوانی آنها را درج نکرده بوده و بعداً به آنها بر خورده است – و این سبب ابهام و سرگردانی محققان در مورد این اثر گرانبها و نیز تاریخ نگارش آن شده است).
جلد اول آن در روش زندگانی و نیز اثبات پیامبری و خاتـَمـیّـت پیامبر اسلام(ص) بوده – که امروز هیچ اثری از این مجلّد نیست! – و جلد دوم -که امروزه، به عنوان کلّ “حدیقة الشـّیعة” شناخته می شود – در اثـبات برحق بودن مذهب شیعه بوده است.
ولی داوینچی هر 2 جلد را بطور کامل و با کمک راهب مغربی و فِـرانچسکومِلزی، خوانده و به سختی تحت تأثیر قرار میگیرد و تمامی مُحتوَیات این کتاب را معـقول و تحقیقی می بیند.
اوگمگشتۀ خود را در همین اثرمقدّس اردبیلی یافته ، و رسالۀ ” مسواک من “را در تأیـیـد ارجحیّت دین اسلام و آیین تشیع دوازده امامی ، می نویسد. او دراین رساله، مقدس اردبیلی را با عنوان ,” ای قِـدّیس! ” مکرّر مورد خطاب خود قرار داده و بسیار از او قدردانی میکند.
اصل این رسالۀ خطّی در سـال 1992 م توسط یکی از افراد خاندان ” فِراری” – اتومبـیل ساز ,مشهور ایتالیایی – به بهای1,400,00 دلار خریداری شده و این شخص خود را با نام”ایکس فِراری” در کارتی که تصویر آن را مشاهده میکنید ,- با آرم اتومبیل مذکور- معرّفی کرده، و به انگلیسی نوشته است: ((ازطرف ایکس فِـراری ؛ به یادبود پدر دل آزرده و مادر دلشکستۀ خاندان فِراری، و جوان رنج دیدۀ درگذشتۀ (ناکام)ایشان ؛ یادِهمگی آنها بخیر!1,400,000 دلار، بابت کتاب داوینچی بنام”ایل میوسپا تـزولینو” (مسواک من) – )).
هم اکنون این کتاب ارزشمند – [b]که چاپ آن در اروپا ممنوع است! – با شمارۀ رمز زیر در ”صندوق امانات سرّی لندن” نگهداری میشود.
( بخش امانات خاندان فِراری) :
B-15-I.M.S
—————
22-D.P.L.D
کاش ما نصف داینچی برا شناخت دینمون و تشخیص حرف حق و باطل بدون تعصب تلاش میکردیم.
سپاس نمیخام.ب اون نعمت بزرگی ک غرقیم توش و حسش نمیکنیم فک کنید.
باورکنید چن تا سایتو چک کردم ک مطمعن شم درسته یا ن. 2روزه درگیرشم.
ممنونم!