امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"میــم" مثــل "مرتضــی"

حالش خیلی بهتر شده ((: !

حتی دکترا گفتن از I.C.U میتونه بره ب بخش ^_^ !

من خودم زندگیم ب مرتضی وابسته اس :||| ..

اصن جای نگرانی نیس ._. ..

اون حالش خوبهِ !
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar ، Brooklyn Baby ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
آخ من خیلی دوسش دارم ایشالا که خوب شه=)

هیچکی صداش به قشنگی صدای مرتضی نی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
߷ツ߷

"میــم" مثــل "مرتضــی" 2
پاسخ
 سپاس شده توسط ♒Oνєя Ɗσѕє♒
نمیدونم چه حکمتیه هرچی ادم خوبه یه بیماری یا مشکلی مبتلا میشه
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
ايشــالله خوب شـه =(
:493::493:
پاسخ
(12-11-2014، 19:24)elena joon. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ من خیلی دوسش دارم ایشالا که خوب شه=)

هیچکی صداش به قشنگی صدای مرتضی نی
چرا !

سیروان بهترم هست (:

البته سلیقه ایه بیخیال (:

درهرصورت ایشالا خوب شه (:
پاسخ
مرتضی رفت....تسلیت به همگی...مرتضی خان زود رفتی
"میــم" مثــل "مرتضــی" 2چطوره؟؟کار خودمه ها!!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar

پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
تازه اول که این بیماری رو گرفت دکترا گفتن 3 ماه بیشتر زنده نمی مونه ولی به خاطر روحیه ی خوبش 1 سال عمر کرد تازه برنامه جور کرده بود بره کانادا برا کنسرتش که فرداش فوت کردcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
|:my nfc

پاسخ
رفتـــــــــــ
نموندcryingcryingcrying

پاسخ
سرطان مرتضی را قهرمان نکرد. مرتضی همه مقدمات را برای ماندگاری در دل مردم فراهم کرده بود و این راه، علاوه بر احساس و عشقی که در کار‌هایش موج می‌زد، به روح انسانی‌اش مربوط بود.‌‌ همان روحیه

که در دوران بیماری خودش را نشان داد. درست می‌گوید مهدی کرد، دوست و مدیر برنامه‌اش: «آدم‌ها در شرایط خاص خودشان را نشان می‌دهند» و مرتضی در آن شرایط سخت خودش و میزان عشق و

علاقه‌اش را نشان داد. انسانیتی که حتما به تربیت خانوادگی‌اش هم مربوط است. پدرش می‌گوید: «من به وجود مرتضی افتخار می‌کنم نه بخاطر هنرمند بودنش بلکه بخاطر انسانیت، شرافت، وفاداری و

مهربانی‌اش. این را برایش هم نوشته بودم و وقتی خواند این جمله برایش خیلی جالب بود و آن را تابلو کرد و روبروی تختش گذاشت و می‌گفت از این حرف روحیه می‌گیرد. به او گفتم دعای ملت ایران و پدر و

مادرت پشت سر تو هست و محکم قدم بردار همانطور که تا امروز به مردم کمک می‌کردی، همانطور محکم قدم بردار، ایمانت به خدا را بیشتر کن. خدا هم در هر شرایطی حواسش به تو هست. امروز هم اعتقاد دارم حواس خدا به او بود و خواست کمتر درد بکشد.»

اعتقاد مرتضی به خداوند آنقدر بود که وقتی در مقابل سوالی در این ارتباط قرار می‌گیرد، این ماجرای معروف را حکایت کند: «داستان تنیس بازی را شنیدم که با تزریق خون آلوده مریض شد. وقتی از او پرسیدند: «چرا تو؟» گفت: «در تمام سال‌هایی که کاپ قهرمانی را می‌گرفتم یک بار نپرسیدم چرا من؟ حالا چطور می‌توانم بگویم؟».

حیف که دورانی که مرتضی کاپ قهرمانی را می‌گرفت فقط یک سال بود و در همین عمر کوتاه بود که اینگونه در دل مردم راه پیدا کرد.

«بذار گریه کنم پیش تو دل سیر...»
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان