امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17

(06-11-2014، 22:42)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظــتون ...

|:
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 179
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، darya-aram
آگهی
(06-11-2014، 22:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:41)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:V ..
(y)

D:
:| ؟

(06-11-2014، 22:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوزپلنگ ایرانی من نمیذارم منقرض شی (.. )--+
گربه ی خیابونی منم نمیزارم تو منقرض شس [ه...o]------+

اول خندیدم !
بعد لـآیک دآدم !
بعد بـآز خندیدم !

:||||||

(:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، darya-aram ، ~ُُBön َBáŠŦ~
ﺷﻤﺎ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻧﺸﺪﻩ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ
~KiAηA~ ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻫﻮﯾﯽ

:4fv:

کیانا من شب خوابم نمیبره بهم رحم کن Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(06-11-2014، 22:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه توضیح واضحی دادم به علی/:خجالت کشیدم/:
بش معنی پلنگـــُ گفتی ؟ |||:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(06-11-2014، 22:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~KiAηA~ ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻫﻮﯾﯽ

نخون توروخدا._.*

(06-11-2014، 22:48)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره با یه توضیح کاملو واضح/:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~ ، darya-aram ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(06-11-2014، 22:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~KiAηA~ ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻫﻮﯾﯽ

نخون توروخدا._.*

خوندم 14k
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ~KiAηA~ ، darya-aram
(06-11-2014، 22:46)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسـتـای از دشـمن بهـتر (..)

خدافسی نکردی مگه :|
گمشو دیگه :/

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، darya-aram
زیـآد بودم ..
زیـآدی بودم ..

اوفــــ !
چـه حکیمـآنه .. :|
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، darya-aram
(06-11-2014، 22:45)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:42)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:37)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:33)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر تنها بهمنی به جز من

|:

نمیدونم چرا با بهمن حال نمیکنم

ماهیه که هر چی اتفاق نحسه توش افتاده از جمله تولد خودم |:

یه سوال:

تو قبلا تو فلش نویسنده بودی بعد برکنار شدی؟

آره |:

*** خانوم (:
خانوم *** :0)

آره .__.
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 179
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، esiesi
(06-11-2014، 22:47)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:42)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظــتون ...

|:

|: انگار با اسمت دوست میشن ...

نه با خودت و اخلاقت

|: 

(06-11-2014، 22:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 22:48)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره با یه توضیح کاملو واضح/:

||||||:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان