امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17

(06-11-2014، 19:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 45 تا ._.

امشب بیستر میکنمش :|
چقدر کم علی نویسنده بخش رایانه هفته ای 300تا میزدن یدفعه هم برنده شد گیج شارجشو نگرفت صابرم کشید بالابمنم ندادcry girl
صب کُن شیوا منم شرکت میکنم  حتی از علی (نویسنده بخش رایانه) هم بیشتر تایپک میزنم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(06-11-2014، 19:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی نهایت اینه ضد همه چی که منعکس بشه به تو ( :hiccp: )

همچین چیزی نداریم | :hiccp:  |

به درک بوز (  :hiccp:   )

-____-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²17 138
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(06-11-2014، 19:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:40)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا داشدی :|

مهدی دروغ نگو >_<

خر خودتی >_<

این خیلیییییی بی ادبه ._. !

یادته نیکی میخواس بره حمام تُ هم گفدی میخوای باش بِری (((: ؟

اگ بگی نَ واقعا بی ادبی ._. !!
خاک ب سرممممممممممممممممممممممممممممممممـ نُچ نُچ نُچ نُچ نُچ نُچچچ نُچچچ نُچچچچ -________________-

:|||||

( ستاد جو دادن ب قضیه :| )

آیسان ب جون تُ خودشه ._.

بزار هر وخ نیکی اومد ازش میپرسم ._. !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-11-2014، 19:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه من چجوری زیست بخونم >____< !

واییییییییی ..

به سختی ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-11-2014، 19:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم اوانس میدم به این بچه ها:v
مسابقه که اب خوردنه4fvf
اها خب یبار بیاو روشونو کم کن ما هم ببینیم kaffe2
(06-11-2014، 19:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام تبل بزنم cry girl !

آیسان ، میترا ، شیوا cry girl

واسم  بخرید >____< ..!
بیا برات از این پوستیا بخرم:ag54:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-11-2014، 19:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی من تو این انجمن خیلی بچه پاکیم:|

من ُ آیسان میترا هم خوبیم :v
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-11-2014، 19:43)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه من چجوری زیست بخونم >____< !

واییییییییی ..

به سختی ._.

اَز کجا فمیدی :| ؟

باو ی راه حل بگو ._. .
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-11-2014، 19:41)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2014، 19:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد اهورا تو این انجمن مودبه:v..

اهورا یه چیز جالب..!

میدونستی فیلا تو اسمون پرواز میکنن؟ :|
بستگی داره تو این جملت ایهام داره یا ن._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Navisa.
شیوا جایزه تیتر برتر چیه؟

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(06-11-2014، 19:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برات از این پوستیا بخرم:ag54:

تبل ریز میخوام :|||||

خیلی خوبه cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²17(2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان