امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(25-10-2014، 20:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:49)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز احساس نمیکُنی یکی داره باعث میشه شوهرامون ب راه کَج کشیده بشن ؟ :|

چرا چرا چرا .. :|

ولی شوهر مَن ب راه کَج کشیده نشُده ^_^

:|

ببخشید یادمـ رفت .. علی شاگرد اهوراس ._.

شوهرت ُ هم از اول کَج بود :|

نخیرم .. -_-
من داشدم درسدش میکردم .. محرم شده هنو آهنگ پیشوازشو ور نداشده :||||||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
من خودم علیو پرورش دادم:|
بعد من کج بشم؟:|Big Grin
4fvf
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(25-10-2014، 20:50)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:40)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:33)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم .-.*

امروز چقد ایمانو اذیت کردم ^_^

آره اومد گفت که هی زنگ میزدی اون قط میکرده
^0^
اوه اوه
اون اس ام اس ها چیه به پسر مردم میدی؟

عاره .. V:

اوا خدا مرگم مگه چی گفدم .. ؟! ._.

حرفای خاک برسری ._________.*

نخیرم .. نگفدیم -___-

اصن بگیم .. که چی اصن .. ؟! -_~

(25-10-2014، 20:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf

بله .. با همدیگه کلاس شیمی میزاشتین .. :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner
جوووووووونم((:
الان گیس و گیس کشی میشه:v
دعوای دخترا خیلی جلبهBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، hanie directioner
(25-10-2014، 20:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم .. -_-
من داشدم درسدش میکردم .. محرم شده هنو آهنگ پیشوازشو ور نداشده :||||||

میدونی اهورا چند سالشِ ؟ :|

شوهر تُ درست بِشو نی :/

(25-10-2014، 20:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووووووونم((:
الان گیس و گیس کشی میشه:v
دعوای دخترا خیلی جلبهBig Grin

-________-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 177
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
(25-10-2014، 20:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:50)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:40)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:33)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم .-.*

امروز چقد ایمانو اذیت کردم ^_^

^0^
اوه اوه

عاره .. V:

نخیرم .. نگفدیم -___-

(25-10-2014، 20:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf

Big Grin
هانیه یه پا بی بی سی هستیاBig Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(25-10-2014، 20:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 20:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^0^
اوه اوه

عاره .. V:

نخیرم .. نگفدیم -___-

4fvf

Big Grin
هانیه یه پا بی بی سی هستیاBig Grin
بزا تو رابطه تو و آیسانم دخالت بکنه .. (-_- )
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
سلااااااااااام
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-10-2014، 20:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا تو رابطه تو و آیسانم دخالت بکنه .. (-_- )

هانیه بیا دخالت کُن :||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 177
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
ایمان پسر خوبیه(:
فقد بعضی وختا از روی دلسوزی یا حالا نمیدونم محبت یه سری حرفا رو نا بجا میزنه..

من نمیزارم کسی تو رابطه ما دخالت کنه(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 154 مهمان