امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(24-10-2014، 12:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=-_0671a.png

خدایا این خرافاتی هارا منقرض کن |:

برا منم داد الان نخوندم اصلا >>>>>>>>حذف
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
عقب موندمـ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 41
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(24-10-2014، 12:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 12:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگه نمیتونی دان کنی؟اره ولی خب قبلا دیده باشیش متوجه میشی خودشه
نه نمیشه..

اره دیدمش ..

اون عکسه که تو عروسیه دندون هارو ریخته بیرون |:

با اون یکی که بغل درخت واستاده شبیه (اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده ):|

چرا نمیشه؟3fs
خخخخخخخخ 

محسن سایز امضاتو بلدی کم کنی یاکم کنم برات؟حتی خوده انجمنم که کوچک میکنه بازم پروفت همش مشخص نیست
باید اول ادش کنم..

جان من انقدر به امضا های ما گیر نده..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
به من هز این ها میدنفحش میدم

میگم نادان و... 

حالا هم برو به مدر ارشد بگو

تا از اینا برام نفرستن
(24-10-2014، 12:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 12:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=-_0671a.png

خدایا این خرافاتی هارا منقرض کن |:

برا منم داد الان نخوندم اصلا >>>>>>>>حذف

دیروز یکی اس داده :

سلام
میخوای ارزوت بر آورده شه؟

از روی سوره بقره 10 بار بنویس و به 10 نفر بده در عرض 10 ساعت آرزوت بر آورده میشه |:

(24-10-2014، 12:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امین آباد پذیرش عقب مونده ذهنی و جسمی داره ها..
(24-10-2014، 12:23)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 12:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 12:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگه نمیتونی دان کنی؟اره ولی خب قبلا دیده باشیش متوجه میشی خودشه
نه نمیشه..

اره دیدمش ..

اون عکسه که تو عروسیه دندون هارو ریخته بیرون |:

با اون یکی که بغل درخت واستاده شبیه (اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده ):|

چرا نمیشه؟3fs
خخخخخخخخ 

محسن سایز امضاتو بلدی کم کنی یاکم کنم برات؟حتی خوده انجمنم که کوچک میکنه بازم پروفت همش مشخص نیست
باید اول ادش کنم..

جان من انقدر به امضا های ما گیر نده..

اها ادد کن خ 
یک در میون چرا لایک میدی بز

خب بزرگه امضات چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 41
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، hanie directioner
نقل قول: اها ادد کن خ 

بیاد اد میکنم.
شاید ندیدم..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(24-10-2014، 12:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 80
(24-10-2014، 12:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاد اد میکنم.
شاید ندیدم..
اوهوم 
بالاسرت اخه چطوری ندید؟
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(24-10-2014، 12:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 12:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاد اد میکنم.
شاید ندیدم..
اوهوم 
بالاسرت اخه چطوری ندید؟
واسا چک کنم..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان