امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15

(24-10-2014، 11:58)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ببینننننننننcry2

حالا ک من برکنار شدم میخواین مدیر انتخاب کنین؟

من دیدم خبری نیس شروع کردم ب فش دادن ...

اعصابم خورد شده بوووود crying

ناراحتم نبودم ک برکنار شدم ولی الان چن تا از مدیرا گفتن احتمالش زیاد بود این دوره مدیر شم...کمکککککcry girl

:V !
آگهی
(24-10-2014، 11:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سکوت هفتم بودزن؟

هان ؟ :|||||||||||||

هفتم بودین؟اشتباه نوشتم
(24-10-2014، 12:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم باس اول دبیرستان باشم cry girl

لعنتیی cry girl

(24-10-2014، 11:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره هیچی نمیگه و درس میده لامصب اه ._.

نَ من اونو یاد گرفتمـ :|

من کتاب پارسالمو انداختم دور :|
من اصن درس نمیخونم :v

ولی نمیدونم چرا نمره میگیرم :|||

جون تو منم باید اول دبیرستان باشم >_<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط First Star ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(24-10-2014، 12:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم باس اول دبیرستان باشم cry girl

لعنتیی cry girl

(24-10-2014، 11:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره هیچی نمیگه و درس میده لامصب اه ._.

نَ من اونو یاد گرفتمـ :|

من کتاب پارسالمو انداختم دور :|
من اصن درس نمیخونم :v

ولی نمیدونم چرا نمره میگیرم :|||

منم باس دوم دبیرستان باشم :>
(24-10-2014، 11:58)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ببینننننننننcry2

ناراحتم نبودم ک برکنار شدم ولی الان چن تا از مدیرا گفتن احتمالش زیاد بود این دوره مدیر شم...کمکککککcry girl

:|
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(24-10-2014، 12:01)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من متولد 79 اَم :| !!

بهمن cry girl

مهیییی cry girl

میبینی مارو کوچیک کردن اینا ؟ (..)
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(24-10-2014، 11:59)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :]

مبــارک باشــه .___.

احسان داشتم نظرات قشنگت رو تو انتقادات و پیشنهادات نویسندگان میخوندم صفحه ی 2Big Grin
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 37
 سپاس شده توسط τοxικ
(24-10-2014، 11:58)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:55)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 11:50)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همه (:

رُک بگم..اسمت زشت شده (..)

ممنون از لطفت ولی باید تحمل کنی دیگه (:

هییییییییییییییییییییی

|:
چیه خب جالب بود باحال گفتی تیکه اخرو Big GrinBig Grin

شیوا ببینننننننننcry2

دیروز گند زدی خسته نباشی هرچی من تلاش میکنم به باد میدید بعدم میگید شیوا بامن لجه و فلانه .........

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-10/50231898600529449875.png
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
چه قدر شلوغ
(24-10-2014، 12:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2014، 12:01)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من متولد 79 اَم :| !!

بهمن cry girl

مهیییی cry girl

میبینی مارو کوچیک کردن اینا ؟ (..)

انقد بَدَم میاد بهمون میگن هشتمی :<

میبینم حق مارو زیر پاشون له کردن { ..*}
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان