امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14

(23-10-2014، 13:48)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:44)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری ؟؟ (:

عالــــــــي

^_^

تو چي ؟؟؟

(23-10-2014، 13:44)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دآرم >.<* 

عاشختم >>>>>>>>>>_<<<<<<<<<<< HeartHeartHeartHeartHeart

(23-10-2014، 13:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من ^O^

تو تو |:

من بیشتر >.< ♥♥♥♥♥♥♥

(23-10-2014، 13:49)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیهییههی ._.

میترا ^0^*
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
آگهی
(23-10-2014، 13:48)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:40)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــاشـــِ ..

اینجـــوری راحـــتی !!

دوسـتــای صمیمی قبـلا مــارو (: !

b.f.f تــو بزن حــانیــِ !!

-_- ...
تو ام بزن نیکی...
اونورشم بنویس...من بخاطر این دخدر..به دوستم ،به زبون بی زبونی گفتم خفه!اینی که میگی دخدر..دوس منه...

|:

نیکی دوســت صمیمیــ بــود ...

اونمــ رفــــت !! (:

ترجیـــح میدمــ اسمــ کسیـُ ننویسمــ بیوگـرافی الـانمــ منــاسـب تــرـه (: !!

بعدمــ داشتمــ شوخی میکردمــ .. ظرفیـتت اومــدِ پــاییـن ||:

ظرفیت؟حس نمیکنی حرفت سنگین بود؟شکننده بود؟
هرچند که جملش کوتاه بود؟
تو میکی رو داشتی..منم داشتی...تینا..بقیه...
اما من..هیچکیو نداشتم...امیدم تو بودی...اما تورم نداشتم چه برسه به بقیه...

معلــومــِ دوســت صمیمی مــن تویی -_-

مـــن تورو خیلی دوســ دارمــ .. !!

نــ ! چــون شـوخی بــود |:

ببخشـید اگــ ناراحــت شدی ...

اگــ مهمـ تــرین دوستمــ نبودی ...

هوووففف |: انشـا بنویسمــ یــا بس میکـنی ؟!

نه نیاز نیس واسم انشابنویسی!
هیچکی ننوشت!
تو ام ننویس..ارزششو ندارم...
دوس صمیمیت من نیسدم..از اون اول اولاش گفده بودی...
امشب ساعت هش..فقط واس مهشید میامو بس...
خدافظ
 سپاس شده توسط darya-aram ، ըoφsիīkα
(23-10-2014، 13:48)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:45)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخي ((:*

نيكي يادته بخاطره اون پسره چلقوز با هم دوس شديم ؟؟ ^.^

بعد تو از من بدت ميومد ؟ -.-

يهو نميدونم چي شد خوشت اومد ؟؟؟ *^0^*

يادته ؟؟؟ ._.*

آره ^.^*

بعدشم نشستیم غیبت اسمشو نبرو کردیم !؟! ^.^*

بعدشم غیبت سپیده (:*

دختر خندون 

و این داستان ادامه دارد ...

*^0^

عزيـــــــزمـــــــــــــــــــي (:*

خخخ بد جور غيبت كرديم آآآآ‌‌ ||:

خخخ آخرشم كه فهميديم هيچكدومش دُرُس نبوده ^_^

چه قد ضايه شديم *^0^*
 سپاس شده توسط darya-aram ، ըoφsիīkα
(23-10-2014، 13:48)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:45)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکــی ^ـ^

نظـرتــ چیـِ راجــع بــ خـرابـ شدن دوسـتی واسـِ چیزای الکی حرفــ نزنی ؟! |||||:

D: !

چون تجربه داشتم گفتم |:*

اوهــومــ |:

-_- !!

(23-10-2014، 13:49)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..*)-----+

مـــن هـنوزمــ تــو فکرشمــ یـ سـرـه

فقــطـ امــیدوارمـ این روزا بگــذرِ ||||||:
زدی تو خطِ آرمین (..)--+

نقل قول: تو نیکی رو داشتی..منم داشتی...تینا..بقیه...

من تو و نوشی و بقیه رو دارم ..

میترام بهترین دوستمه ..

دلیل نمیشه شما دوستم نباشید ..

آدم فقط یِ دوست نداره .. داره (: ؟؟

هعععییی |:

دوســت صمیمی |: !

مــن کــ ندارمــ (: !!

-_- !
 سپاس شده توسط darya-aram
(23-10-2014، 13:50)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:47)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:41)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم واس عده ی ای تنگــ شد از قبیل :

آوآ . فاطمه . فاطی . پرند .

-

نیکی ؟

عبضی._.*

واس تو و رکسانا هم تنگ شده . چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 110

اصن واس همه تنگ شده !!

فیلم نیا.نیاز نیس..
خدافط
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(23-10-2014، 13:51)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:49)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیهییههی ._.

میترا ^0^*

رژی ^_^
 سپاس شده توسط Mason ، ըoφsիīkα
(23-10-2014، 13:51)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:45)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخي ((:*

نيكي يادته بخاطره اون پسره چلقوز با هم دوس شديم ؟؟ ^.^

بعد تو از من بدت ميومد ؟ -.-

يهو نميدونم چي شد خوشت اومد ؟؟؟ *^0^*

يادته ؟؟؟ ._.*

آره ^.^*

بعدشم نشستیم غیبت اسمشو نبرو کردیم !؟! ^.^*

بعدشم غیبت سپیده (:*

دختر خندون 

و این داستان ادامه دارد ...

*^0^

عزيـــــــزمـــــــــــــــــــي (:*

خخخ بد جور غيبت كرديم آآآآ‌‌ ||:

خخخ آخرشم كه فهميديم هيچكدومش دُرُس نبوده ^_^

چه قد ضايه شديم *^0^*

خخخخ آره مث این مونگلا ^.^*
 سپاس شده توسط ~HiSssh~ ، ըoφsիīkα
(23-10-2014، 13:49)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب گ*ا رفتم (..)

واس منم وآ نمیشه |||||:

خـوب میشی ایشالله ... Angel جرمت چی بود ؟

واس من باز شُد تازه . صفه اصلی نمیاد . باید حتما /index رو اضاف کنی به .com
(23-10-2014، 13:51)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

سلام نوری (:

بهتری ._. ؟

._.

قرار نیس بد باشم /:

هییم امروز عالیم ^_^*

تو چطوری ؟ .-.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(23-10-2014، 13:52)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 13:51)darya-aram نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیهییههی ._.

میترا ^0^*

رزی ^_^

صد بار گفتم بهش کیما... |:

بازم نمیشناسه -.*

میترا خودم خفت میکنم +.+
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان