امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(20-10-2014، 16:39)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاف سنگین من یاهو بود!

نه لاین
نه وایبر
نه بی تاک
نه تانگو
نه کیک
نه اینستا
نه اسکایپ
پاشه تو اصلا گل بهترین ادم تو دنیا|:

ما هم ولو ترین دختر جهان
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(20-10-2014، 16:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

**** تو این زندگی سگی :/

تو که نداری :V

عه این پسره._.*
وایبر نمیای دیگه؟._.*
کم پیدایی؟

گوشیم به دیآر بآقی شتآفت :|
ولی چون گرآنتی دآشت دو مآه دیگه میآد :V

دیوز._.*
اونروز من واسه خرزو خان عکسارو فرستادم/:
تعمیرکار نبینه>.<
گوشیت ال جیه؟
آرع از اینجآ خردیم نمیدونستم گارآنتیش واقعا عوض میکنه گوشیو خخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.digikala.com/Product/DKP-24687/LG-G2-32GB/%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C-%D8%AC%DB%8C-2-32-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA
یه دروغ کوچولو هم گفتم خودم ریدم تو گوشی گفتم خودش خرآب شد :V
ولی نمیدونم چجوری بعد از تست قبول کردن عوض بکن :|
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 177
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(20-10-2014، 16:39)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاف سنگین من یاهو بود!

نه لاین
نه وایبر
نه بی تاک
نه تانگو
نه کیک
نه اینستا
نه اسکایپ

شپلغ/:
سلــام ..
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط *VENUS* ، RєƖαx gнσѕт ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
سلام لاولي ستار!
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
slm>>><<<
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-10-2014، 16:45)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام لاولي ستار!

آرمینا .. ؟ :|||
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
(20-10-2014، 16:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که نداری :V

عه این پسره._.*
وایبر نمیای دیگه؟._.*
کم پیدایی؟

گوشیم به دیآر بآقی شتآفت :|
ولی چون گرآنتی دآشت دو مآه دیگه میآد :V

دیوز._.*
اونروز من واسه خرزو خان عکسارو فرستادم/:
تعمیرکار نبینه>.<
گوشیت ال جیه؟
آرع از اینجآ خردیم نمیدونستم گارآنتیش واقعا عوض میکنه گوشیو خخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.digikala.com/Product/DKP-24687/LG-G2-32GB/%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C-%D8%AC%DB%8C-2-32-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA
یه دروغ کوچولو هم گفتم خودم ریدم تو گوشی گفتم خودش خرآب شد :V
ولی نمیدونم چجوری بعد از تست قبول کردن عوض بکن :|

گوشیتو با برنامه ی فضولچه فهمیدم/:
سایز گوشیت با مال من یکیه/:خوشم میاد از گوشیت._.*
اما صد در صد مال من بهتره-.-
کرم داشتی از دیجی کالا خریدی؟
هرچند..یادم رفته بود ازبس گشادی،تا دم مغازه نمیری/:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
مهشیدددد ^_^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(20-10-2014، 16:44)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام ..

جیییغ جییغ،دخدره ی لا*ی عوضی>.<
دلم برات نخطه شده بود کتاپط>.<
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان