امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(20-10-2014، 16:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمي دونم شما راجبه چي حرف مي زنين >_<
لاین و وایبر و این چیزا

دوس داری؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
**** تو این زندگی سگی :/
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~ ، *VENUS* ، Brooklyn Baby
(20-10-2014، 16:24)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:21)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم تو رو خیلی دوس دارم کیا

من کیک ندارم وایبر ندارم ولی باز میریزم

من بیشتر..بساز..
بنظر من یاهو دوای دردتونه!

هم پیام
هم وب
هم عکس
هم کنفرانس
هرچی بخوای داری لامصب

الانم که میشه آی دی ساخت

یکی بهش بگه خدایی ازش خوشم میاد.........!!

یاهو مسنجر!از مد رفته،بدرد نخوره،همش باید لبتاب داشته باشی!
من لبتابو گذاشتم کنار،مدتهاس فقد بت گوشی میام!

کی؟
(20-10-2014، 16:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که نداری :V
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 175
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، First Star
(20-10-2014، 16:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___.

(20-10-2014، 16:31)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمي دونم شما راجبه چي حرف مي زنين >_<
لاین و وایبر و این چیزا

دوس داری؟

(..)
(20-10-2014، 16:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:24)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:21)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیشتر..بساز..

هم پیام
هم وب
هم عکس
هم کنفرانس
هرچی بخوای داری لامصب

الانم که میشه آی دی ساخت

کی؟
خودش میدونه کی
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(20-10-2014، 16:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که نداری :V

عه این پسره._.*
وایبر نمیای دیگه؟._.*
کم پیدایی؟

(20-10-2014، 16:35)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2014، 16:33)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیشتر..بساز..

هم پیام
هم وب
هم عکس
هم کنفرانس
هرچی بخوای داری لامصب

الانم که میشه آی دی ساخت

کی؟
خودش میدونه کی

نیایش._.*
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

نمزبیذئدنیبذ :|

ج بده پ.خ رو .. :|
 سپاس شده توسط First Star ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
اه|:::
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(20-10-2014، 16:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمزبیذئدنیبذ :|

ج بده پ.خ رو .. :|

نورا مُرد دیه =))))

آدم چندبار میتونه بمیره ؟ =)))

من دوبار مُردم =)))

:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان