امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(19-10-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقبت کسایی ک از رو مَن اسکی میرن بد میشه دلمـ براشون میسوزِ :>

چقد پروئه عنتر .. :|

_ _ _ _ _

مرسی آرمینا جان .. ^_^

امروز مدرسه نرفتم D:

مریض بودم .. :| !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
کوفتت شِ مرضی ک مدرسه نرفتی :||||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 126
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(19-10-2014، 15:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتت شِ مرضی ک مدرسه نرفتی :||||||||

:|

حاضر بودم صدا داشته باشم و مدرسه برم ._.

ولی اینجوری بی صدا نباشم عین لالا .. -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-10-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز زنگ تفریحی اسمـ مَنو بُردن لیست شیطون ترین آ :||||||

ولی تُ شورا کاندیدمـ کردن .______________.

خانُم میرزاییمون میگِ تُ این زبونتو نداشتی الان اینقد برا همه خوب نبودی خخ منو میگُفت آ ^_^

:||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 126
(19-10-2014، 15:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانُم میرزاییمون میگِ تُ این زبونتو نداشتی الان اینقد برا همه خوب نبودی خخ منو میگُفت آ ^_^

روانی .. :|

شورا ؟ ._.

خوب نی .. :|

من ی بلایی سرم اومد ک -_- سر این شورا >_< -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-10-2014، 15:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 15:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روانی .. :|

شورا ؟ ._.

خوب نی .. :|

من ی بلایی سرم اومد ک -_- سر این شورا >_< -_-
هعییی من با اینکه سابقه ی خوبی ندارمـ امّا باز هم شورا میشمـ :|

خوبه بری تبلیغ کُنی بهت رای بدن بعد ک رای نیاوردی بری اونایی ک شورا شُدن رو مسخره کُنی

اگه هم رای آوری بری پُز بدی تحدید کُنی :|||||||||||||||
هومممم .. !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دفتر عقاید
(19-10-2014، 15:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومممم .. !

هوم و کوفت چُسو :|
(19-10-2014، 15:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 15:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومممم .. !

هوم و کوفت چُسو :|

چُس کلاس نزار واسه من .. -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان