امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(17-10-2014، 14:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:55)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیرضا این چشمای آبیو تو این کشوری ک همه چشماشون قهوه ایه چجوری ب ارث بردی ؟ :||||
تو داداش احسان بودی نه؟ تو انجمن علی کیلر؟
من چشمام رنگیه البته نه ابی پررنگ

نه :||

من دخترم ._.
o_O 
عه؟
منو بگو از اول اشتباه گرفتم
اونم اسمش همین بودBig Grin
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
به عبارتی دیگه کلمو به چیز داد -_-
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
سلام..
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα
(17-10-2014، 14:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__-
غلط کردی!

خودت غلط نکردی .__.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 47
(17-10-2014، 14:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:55)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیرضا این چشمای آبیو تو این کشوری ک همه چشماشون قهوه ایه چجوری ب ارث بردی ؟ :||||

من دخترم ._.

شهرام چرا چرت میگی؟ _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 47

تو پسری ._.
 سپاس شده توسط Mason ، girl of chaos
(17-10-2014، 14:57)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:54)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:53)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:50)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 14:48)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب، هیچ دختری نباید خوشگل باشه تو این انجمن! همه زشتو سیاه سوخته اه ه ه این چه وضشه
داشی اومدی دختر بازی ؟Big Grin
همینه دیگه
والا!

از دیرو تا الان 100 تا عکس دیدم همشون داغون!

یکی سیاهه
یکی صورتش افتضاحه
یکی انقدر آرایش کرده حتی مامانشم فکر نکنم بشناستش!
داش اینجا اکثرا سناشون پایینه قیافه هاشون به بلوغ نرسیده هنوز واس همینه
به بلوغ برسن جوش میزنه قیافشون بدتر میشه که

دیگه نمیشه حتی نگاشون کرد
هخخخخخخخخخ=))))))
lol
اره
ببین دختر تا سن 17 ساله همینطوریه بعد از اون قیافش عوض میشه بعدش شروع میکنه تا 19 سالگی جوش میزنه بعد از اون قیافش قابل تحمل میشه Big Grin
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
 سپاس شده توسط Mason
درود!
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα
(17-10-2014، 14:58)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دخترم ._.
o_O 
عه؟
منو بگو از اول اشتباه گرفتم
اونم اسمش همین بودBig Grin
خسته نباشی (..)--+

اسکی >_< جیغغغ >_<
(17-10-2014، 14:59)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دخترم ._.

شهرام چرا چرت میگی؟ _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 47

تو پسری ._.
الان فعلن دخترم (..)
 سپاس شده توسط Navisa. ، Ƒαкє ѕмιƖє
مهمونی خودمونه :V

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα ، αѕтer
آقا شُما پسرا هم بهتر از ما نیستین !

مخصوصن شُمایی ک داری میگی دُخترا همشون زشتن !

قیافه خودت تعریفی نداره
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 47
 سپاس شده توسط Mason ، Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان