امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

من یه لیست اسم داشتم._.

پری رایان انتخاب کرد ^_^

منم رایانو دوس دارم ^_^
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ღSηow Princessღ
آگهی
(16-10-2014، 22:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:23)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث امروز ما اینه :

چگونه با شوهر خود اشنا و دوست شدید ؟ :|

مَن ؟ ._.

دو سالِ تُ کَفِشَمـ ._____.

یادش بخیر:|
اولین بار بد دعوام کرد:v
خودش یادش نمیاد-_-
3>

زن ضلیل اصدی ^_^ D:

Confuseds32:
اینا برای جلوه نماییه!
پوستشو میکنم(:

:||||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Thyme
(16-10-2014، 22:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:23)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن ضلیل اصدی ^_^ D:

مُطمئنی این زن زلیلِ ؟ :|

بگذریم .__.

آمم .. پَس تُ شوهر ضَلیلی D:

^_^

(16-10-2014، 22:25)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:21)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو گُنده بَک :|

فضآ احساسیه .. cry girl
دیگه خفه شدن بسه.. انقدر هیچی نگفتیم ملت فک کردن ما احمقیم همینـآ که عشقم نفسـم میکنن.. فردا باب میلشــون حرف نزنـی به کَسه دیگه میفروشنت ! خیلــی سـآده..

پ.خ باز کن..

چه خشن :|

بآش ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 10
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
:499:
(16-10-2014، 22:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 22:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر:|
اولین بار بد دعوام کرد:v
خودش یادش نمیاد-_-
3>

.__. چیکا کُنمـ خُ ؟

من زود یادم میره همه چی رو .__.

هیشکدومتون مث من و آقامون با سلیقه نیستین تو انتخاب کردن اسم بچتون ^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Thyme
(16-10-2014، 22:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Confuseds32:
اینا برای جلوه نماییه!
پوستشو میکنم(:

نخند ._____.

(16-10-2014، 22:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||

میبینی تُ رو خُدا ؟ .__.

پریا جان لُطفن زود قضاوت نکُن وقتی جواب پ.خ ندادی و اونطوری برخورد کردی انتظاری از من نداشته باش

گُفتم ک آره من تغییر کردم خودت هم تغییر کردنم رو تایید کردی و گُفتی خوبِ

پَ خوب نی بدون مُخاطب حرف زد نَ ؟

کسی ک هر ی ماه ی بار بیاد ب رفیقی ک تو همه روزا و همه لحاظ پیشش بود سر بزنه و ببینه دردش چیه

نباس طلبکار باشه

من اینا رو ب خیلی آ میگم

شُما هیشکدومتون تو این مُدت کم ک روانی شده بودمـ نبودین جز س نفر !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 10
 سپاس شده توسط Thyme ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

Confuseds32:
اینا برای جلوه نماییه!
پوستشو میکنم(:

بُکُشش اصن ^_^
Unknown
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-10-2014، 22:28)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمم .. پَس تُ شوهر ضَلیلی D:

^_^

خیلی ._.

(16-10-2014، 22:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

..!

خُ یکی رعناس اونیکی رستا .. اون یکی اسمش چیه اون اضافس :|

(16-10-2014، 22:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Confuseds32:
اینا برای جلوه نماییه!
پوستشو میکنم(:

بُکُشش اصن ^_^

مرسی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 10
 سپاس شده توسط Thyme
پوففف ..

فلن ! ..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
من اومدم808

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان