امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(16-10-2014، 14:36)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی چقدر سخته یکی رو از ته قلبت دوس داری ولی اینقدر سرش شلوغه که هرگز نمیتونی بهش بگی " دوست دارم "

ConfusedConfusedDodgyDodgyDodgyDodgy
آگهی
(16-10-2014، 14:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم .________.*
..

سلاو .-.

ادای منو دوباره در آورد -_-

هر چی میگم چرا خز میکنی اه >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-10-2014، 14:38)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 14:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: -_- ؟
عینک بت میاد (..)--+

ممنون ._.

خودمم خوشم میاد ^_^

یا باس برم فیک بگیرم یا عینکی شم ._.

برم بخابم -_-

فلن ._.

اونکاری رو ک بت گفتم بکن عینکی میشی ._.

سر ی هفته :V

خرس-_-

شب بخیر ( ..)

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-10-2014، 14:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 14:26)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد همه دوستام توی دی عه :/

چ عاولی ^_^

سامسونگ بگیر خوبه ._.

هیهیهی واقعنی چ سعادتی ._.

بابا اصن فک کُنم دارن سرکارم میزارن ._.

ینی میشه ؟ ._.

(16-10-2014، 14:34)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسیوو هوووو : |

با مَنی ؟ ._.

جونم ؟
آره باو ._.

غیب میشی یهو :|

کجایی ؟ -_-

شب بخیر 0._.0
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(16-10-2014، 14:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 14:36)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم .________.*
..

سلاو .-.

کلا ملت از خز کردن خوششون میاد!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(16-10-2014، 14:40)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره باو ._.

غیب میشی یهو :|

کجایی ؟ -_-

شب بخیر 0._.0

داشتمـ عکس میدیدمـ ..

شب بخیر :||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 156
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα
اسکـــولــِ بیچــارـه |:

سلامـــ (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
الان این تاپیک تو گفت و گو ازاد بود چی میشد هعی اون وخ من الان 100.000تا ارسالی داشتم هعیهعیهعی
(16-10-2014، 14:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم .________.*
..

سلاو .-.

من؟o_O
کی؟
مگه چیکا کردم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 156

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 156
(16-10-2014، 14:45)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم .________.*
..

سلاو .-.

من؟o_O
کی؟
مگه چیکا کردم؟

ببین منو ..

خودتی .. :|

بیخیال -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان