امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(15-10-2014، 23:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 23:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت آیسان Sad

خوش ب حال چیمـ ؟

همه مَنو گُذاشتن کِنار اینمـ نداشته باشم کِ هیچی دیگه

ایشاالله سعادت خودتون بشه :|

درست گُفتم ؟ :/

خو تو حداقل اینقدر برای بچه های اینجا اهمیت داری که وختی میای بهت سلام میکنن
ولی من وختی سلام میکنم حتی سپاسم نمیدنSad

برو پ.خ منتظرته! Big Grin
برو..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 109

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 109
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(15-10-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 23:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..)--Heart

Heart--(..*)

اوه اوه -_-

خدا به داد در دیقه بعد برسه (مث فیلما (..))
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner
(16-10-2014، 0:06)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو تو حداقل اینقدر برای بچه های اینجا اهمیت داری که وختی میای بهت سلام میکنن
ولی من وختی سلام میکنم حتی سپاسم نمیدنSad

برو پ.خ منتظرته! Big Grin
برو..

هع گُلمـ من حاضرم ب روزای قبل برگردم ک هیشکی منو اینجا نمیشناخت میدونی چِرا ؟

چون حرف پُشت سرم نبود

اینا همه ب ظاهرن مُراقب خودت باش اینجا !

آدمی کثیفی توش پیدا میشه :/

اگه باهاشون لج کُنی زندگیتو ب *ـا میدن (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 109
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، hanie directioner
(16-10-2014، 0:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 23:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 23:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..)--Heart

Heart--(..*)

اوه اوه -_-

زاغ سیا استادتو چوب میزنی؟-____-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner
خخخخخخخ نمیدونی چه لاوی میترکوندن باهم!Big Grin

واااااااااااااااااااااااااااااای دارم آهنگ گوش میدوم فاز پارتی برم داشته!Big Grin
کمممممممممممممممممممممممممممممممک

آهنگ la la la رو از شکیرا گوش دادید؟ خیلی فاز میده لامسب
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 109

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 109
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
(16-10-2014، 0:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 0:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(..)--Heart

Heart--(..*)

اوه اوه -_-

زاغ سیا استادتو چوب میزنی؟-____-

هیششششششش -_-

شما ادامه بده (.. )
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner

اوه اوه -_-

-_- تینا منتظرت نی ؟

فک کُنم یکی صدات زد ._.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(16-10-2014، 0:10)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ نمیدونی چه لاوی میترکوندن باهم!Big Grin

واااااااااااااااااااااااااااااای دارم آهنگ گوش میدوم فاز پارتی برم داشته!Big Grin
کمممممممممممممممممممممممممممممممک

آهنگ la la la رو از شکیرا گوش دادید؟ خیلی فاز میده لامسب

برو آهنگ You & I انریکه رو گوش بده
اگه خارجی دوس داری

(16-10-2014، 0:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه -_-

-_- تینا منتظرت نی ؟

فک کُنم یکی صدات زد ._.

نوچ Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، hanie directioner
(16-10-2014، 0:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ Big Grin

کَری ؟ :|

باب یکی داره خودشو جِر میده همش صدات میکُنه همه دارن میشنون تُ نمیشنوی ؟ :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(16-10-2014، 0:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 0:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ Big Grin

کَری ؟ :|

باب یکی داره خودشو جِر میده همش صدات میکُنه همه دارن میشنون تُ نمیشنوی ؟ :|

-_-

من رفتم دنبال صداهه (-_-)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان