امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(15-10-2014، 20:44)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد ..

(15-10-2014، 20:43)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:39)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

خوبم .. مرسی !
چ خبر؟

سلامتی .. تو چ خبر ؟
امروز دبیرمون شخصیتمو کامل له کرد...

چرا ؟
گف اینجآ یآ جآی منه یآشمآ(:
مَنم بآپرویی گفتم مشخصه من دآنش آموزم پس مَن/:
اونم نآمردی نکرد رف!
ریآضیم بود یک یوس×
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(15-10-2014، 20:48)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:44)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد ..

(15-10-2014، 20:43)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:39)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبر؟

سلامتی .. تو چ خبر ؟

چرا ؟
اونم نآمردی نکرد رف!
ریآضیم بود یک یوس×

من تو دبستان ازین معلما داشتم :|

چ قد لوس ._.
 سپاس شده توسط ✘dead~G!ฯГ✘
(15-10-2014، 20:49)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:48)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد ..

سلامتی .. تو چ خبر ؟

چرا ؟
اونم نآمردی نکرد رف!
ریآضیم بود یک یوس×

من تو دبستان ازین معلما داشتم :|

چ قد لوس ._.
آره مقدآری عقده ای هس این دوسته عزیزمون!×!
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83
 سپاس شده توسط Mason
مثه چشمای نازت داره دیوونم میکنه
به این که بگم دوست دارم مجبورم میکنه
توی همون اولین نگاه حس کردم تورو کم دارم
واسه این بود همون لحظه گفتم که دوست دارم
خیلی دوست دارم
خیلی وابستت شدم
با این که تازه اومدی بد جوری عاشقت شد
خیلی دوست دارم
خیلی وابستت شدم
با این که تازه اومدی بد جوری عاشقت شدم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83
نآمردآ کی آوآتآرمو برش دآش؟
موردی ندآش کِ!
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83
خب .. خدافظ

(15-10-2014، 20:52)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موردی ندآش کِ!

پریا ..

کلن بلد نی قبلش تذکر بده
(15-10-2014، 20:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب .. خدافظ

(15-10-2014، 20:52)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موردی ندآش کِ!

پریا ..

کلن بلد نی قبلش تذکر بده
آخه چرآ؟
مگِ چش بود؟
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83
سلــآم
MADE IN AM
(15-10-2014، 20:57)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم
سَلآآآآم!
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 83
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт
(15-10-2014، 21:00)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 20:57)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم
سَلآآآآم!

خوبـی؟

پوففف
چـرا هیچکـی هیچـی نمیگـه؟
MADE IN AM

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان