11-10-2014، 14:51
مدير تيم ملي در اردوي پرتغال با بيان اينکه به خاطر بازي با استرويل تمرينات امروز (شنبه) تيم ملي عصر برگزار ميشود، گفت: بخاطر دور ماندن حاشيهها از تيم ملي ديگر واکنشي به انتقادهاي بيمورد نخواهم داشت.
هوشنگ مقدس با بیان اینکه شرایط تیم ملی در اردوی پرتغال مساعد است، گفت: روز گذشته تیم ملی در یکی از بهترین زمینهای چمن لیسبون با تیم استرویل بازی کرد. ورزشگاه اختصاصی این تیم چمن فوقالعادهای داشت و بازیکنان از بازی در آن احساس رضایت زیادی داشتند. چمن طبیعی که در نگاه اول بیشتر شبیه چمن مصنوعی بود.
به گزارش ایسنا، وی درباره برنامه امروز (شنبه) تیم ملی در پرتغال هم گفت: ملیپوشان به خاطر بازی جمعه با استرویل صبح امروز را استراحت میکنند و قرار است طبق برنامه از ساعت 16 تا 17:30 در استادیوم اصلی و ملی لیسبون تمرین کنند. در این ورزشگاه مسابقات باشگاهی انجام نمیشود و پرتغالیها تنها بازی سوپرکاپ کشورشان را در آن برگزار میکنند. این استادیوم در سال 1945 تاسیس شده که از قدیمیترین ورزشگاهای اروپا به شمار میآید.
مدیر تیم ملی در اردوی پرتغال درباره بهبودی سیدجلال حسینی که گفته میشود مصدومیت جزیی داشته و مقابل بنفیکا بازی خواهد کرد، تصریح کرد: این بازیکن آسیبدیدگی جزیی داشت و پزشکان تیم ملی ریسک نکرده و اجازه بازی کردن او در مسابقه قبلی را ندادند. شاید او میتوانست بازی کند اما کادر فنی دربارهاش احتیاط کردند تا با آمادگی کاملی مقابل بنفیکا به میدان رود.
مقدس که در اردوی تیم ملی فوتبال ایران در پرتغال با سمت منیجر یا مدیر تیم مسوولیت دارد، اخیرا مورد انتقاد صادق درودگر مدیرعامل اسبق باشگاه ملوان مواجه شده بود، برخی از سوابق کاریاش را مطرح کرد و البته واکنش درودگر ادامه داشت تا جایی که داریوش مصطفوی از هر دو طرف خواست تا به این قضیه خاتمه دهند و نهایتا مقدس در این باره گفت: بخاطر دور ماندن تیم ملی از حاشیهها تصمیم گرفتهام صرفا کار کنم و پاسخی نسبت به انتقادهای بیمورد شخصی، نداشته باشم. همچنین به توصیه برادر بزرگترم داریوش مصطفوی هم احترام می گذارم و دیگر هیچ واکنشی نسبت به چنین انتقادهایی نخواهم داشت.
وی در پاسخ به اینکه آیا اکنون شما سرپرست تیم ملی شدهاید، تصریح کرد: کسانی که از سابقه بنده به درستی اطلاع دارند میدانند که طی سالهای گذشته همواره سعی در کمک به تیمهای ملی کشورم را در هر ردهای داشتم و تیم ملی بزرگسالان هم یکی از همینهاست. براساس آخرین تغییراتی که در سیستم کاری تیمهای ملی از جمله ایران بوجود آمده مسوولیت سرپرستی تیم دیگر حذف شده و من هم مدتهاست کنار تیم ملی هستم و به مسایل مدیریتی کمک میکنم. اکنون هم در پرتغال به عنوان منیجر تیم فعال هستم.