امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 213 _

تو خوابت نمیاد؟Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82
آگهی
نه خیر
کار همیشمه
 سپاس شده توسط hanie directioner
(11-10-2014، 2:32)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه ششکلک نباید بزاریم خب از چی بگیم راستی میشه برام دعا کنی فردا یه امتحان خیلی سخت از کلاس ششم دارم و خیلی استرس دارم البته یکی از بچه های فلش خور گفت دو رکعت نماز حاجت بخونم و بعدشم سوره ی والعصر رو خواستم بزارم با نماز صبح بخونم ولی 1 ساعت پیش خوندم یه مقدار از استرسم برطرف شد

من دعا میکنم تو هم برا من دعا کن
منم امتحان دارم
برو بخواب
منم خوابم میاد
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82

_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82
خوابم نمی یاد ترجیح می دم برم دوباره درس بخونم خدا نگهدار

دعا می کنم AngelAngelAngel
بچه پاشو بخواب Dodgy
فردا امتحان داری Dodgy
زود
حرفه بزرگترت رو گوش کن Big GrinTongue
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82

_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82
هههههههههههههه SmileConfusedDodgyBig Grinخوابم نمیاد و اگه بخوابم برای مدرسه بیدار نمی شم و اینکه از نماز صب جا می مونم
باشه منم میرم بخوابم Big Grin
فعلا
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82

_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82
بای یا به قول این وبلاگا که خیلی لوسن و بی مزه بای تا های
خخخخ منم توی پروفایلم نوشتم بای تا های Big Grin
بهم توهین کردی!Dodgy

شوخی کردم Tongue
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82

_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 82
توهین نکردم من از این جور کار زیاد خوشم نمی یاد عزیزم

برای یه بار مهم نیست منم یه بار اینو توی وبم نوشتم سر بزنی می بینی

واقعا دیگه خداحافظ من رفتم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان