امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 213 _

رضا راس میگفت باس پرستسیج سپاس گیری رو داشته باشی:|
من ندارم>_<ء
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(10-10-2014، 17:55)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 17:53)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 17:52)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 17:50)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 17:48)MESTER SAEID SILAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا منم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/h9bii8dl2dgmefto2mhg.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/byu50b6hpk4mlcvaw79n.jpg
http://8pic.ir/images/gynsktmliwk9z33jyg5z.jpg
http://8pic.ir/images/6zznyi7svgiuog0cn2ie.jpg

معرفی بهتر

چه خود شیفته !!اه اه
حسادت مَیوَرزی؟:|

حسادت برای چی همین طوریش هم من خوشکل ترم Sleepy
ارع:|

کسافتت(کثافت به خودت نگیر )
مچ منو میگیریییییییییییییییی؟؟؟؟
برا رو کم کنی لازمه عزیزمممممممممممم
برای چی به پسرا اعتماد به نفس کاذب میدید خو
فلشخور به خاطره ها پیوست! Big Grin
(10-10-2014، 17:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 17:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهی من الفاز |:

(عربی بود فکر کنم..)

من از عربی یه لا بلدم :||||

(10-10-2014، 17:55)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بز (._. )
خالی از فاز |:
 سپاس شده توسط First Star
(10-10-2014، 17:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود frost،

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام. برای دیدن پروفایل من اینجا کلیک کنید.

پیروز باشید،
MESTER SAEID SILAS

:|
اگه مشکلیه پاکتون میکنم
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 55
(10-10-2014، 17:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2014، 17:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهی من الفاز |:

(عربی بود فکر کنم..)

من از عربی یه لا بلدم :||||

بز (._. )
هاع:E
(10-10-2014، 17:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود frost،

من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام. برای دیدن پروفایل من اینجا کلیک کنید.

پیروز باشید،
MESTER SAEID SILAS

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MESTER SAEID SILAS با موضوع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Son of anarchy ، MOHSENEBRAHIMI ، First Star
(10-10-2014، 17:58)MESTER SAEID SILAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود frost،

پیروز باشید،
MESTER SAEID SILAS

اگه مشکلیه پاکتون میکنم

بله اگر سریع تر اینکارو انجام بدید ممنون میشم .. (:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Son of anarchy ، MESTER SAEID SILAS
حاج خانوم حذف شدید

پیروز باشید
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 55
درود ...
اومدم!
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 55

_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 55
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، -Nᴇɢᴀʀ-
نقل قول: فارسی نوشتم اصفر تویی؟

فکر کرد فوش دادم..

فکر کنم بلاک کرد..|:

mohsen_e_b
داره میگرده پیدات میکنم
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI
(10-10-2014، 17:58)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاع:E

کم پیدایی :/

_____

مرضی وب زدی ؟ .-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان