امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

(09-10-2014، 15:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 15:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بازی در نیارین -_-

بشینین درستونو بخونین جمعه خیالتون راحت تره !

بخونم یا نخونم بنویسم یا ننویسم در کُل جمعه خیالم راحت نی :|
اینو راس میگی :|

(09-10-2014، 15:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: با ننت بازی کن ینی چی :| ؟

آخرین بار کِی عینکت رو عوض کَردی ؟

شُماره چِشِت تغییر نکرده ؟ :/
رضا کلن کوره .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
آگهی
(09-10-2014، 15:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـای...!×!
من اومدم همه میخواین جیم بزنین؟
من خسته ام بشر

دیگر نمیکشم یکی بیاید این طناب رو پاره کند
من جرئت ندارم
خسته ام
حتی توانش را هم ندارم
بسه است دیگر نمیخواهم بیش ازاین
یک نفر کمک کند
نه توانی در دستانم دارم که کاری کنم
نه حرفی دارم برای گفتن
حرف که هست گوشی برای شنیدن نیس
راستش رابخواهی دیگر حتی توان حرف زدن راهم ندارم
چشمانم را میبندم
به خواب نیازمندم خسته ام
خسته
لطفا بیدارم نکنید
(09-10-2014، 15:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2014، 15:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آستیکماتم (..)--+

بامزی (..)--+
استیکمات ینی چی ؟ -_->_<
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(09-10-2014، 15:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو راس میگی :|

هوممـ ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=935 خوبه این از مدیریت در اومد .. میتونم هرچی دلم میخواد بهش بگم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _گـفتگـوی آزاد 212 _ 161
 سپاس شده توسط Mason ، Mᴏsᴇs
دسشویی پارک بودم یکی در زد. گف :سلام خوبی؟ من باخجالت :خوبم مرسی!
گف چیکا میکنی؟ گفتم آدم اینجا چیکار میکنه؟ گف :میتونم الان بیام اونجا؟ عصبی شدم گفتم :هنوز کار دارم. یهو گف بهت زنگ می زنم الان یه دیونه تو دسشویی داره جواب میده

من|:
آفتابه که غش کرد
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 161
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، hanie directioner
(09-10-2014، 15:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آستیکماتم (..)--+

بامزی (..)--+

معراجی ها میبینی ؟ :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(09-10-2014، 15:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آستیکماتم (..)--+

بامزی (..)--+
استیکمات ینی چی ؟ -_->_<
ب بیان عامیانه ._.

جلو نور چشات ب اف میره ._.

نقل قول: خوبه این از محرومیت در اومد

اینو دیگه کور نیستم ._.

محرومیت ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
خدافس ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(09-10-2014، 15:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آستیکماتم (..)--+

بامزی (..)--+

معراجی ها میبینی ؟ :|

ن :|

ندیدمش ._.

چطور ._. ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: اینو دیگه کور نیستم ._.

محرومیت ._.

میخواستم ببینم در چ حد میتونی ببینی :||||||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 139 مهمان