امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گـفتگـوی آزاد 212 _

(07-10-2014، 20:53)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوا این دختر لامپیه معلول ذهنی بود خود ببی بی سی هم گفت مسخره نکنید دیگه :|

حالا اگه شعورشون رسید ..
 سپاس شده توسط mahdi0191
آگهی
(07-10-2014، 20:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:45)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:34)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سر ما خوردم
خخخخخ ما هم تعارف نداریم یه بستنی میخریم باهم میخوریم .____.

ما هم^.^

(07-10-2014، 20:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر ب این با فهمو شعوری دیدین؟

مهدی اومدی رشت خبرم کن.../:

من زن دارم |:

خو که چی؟/:

خخخخخ من حتی قاشق دهنی مامانمو نمیخورم ولی یه بستنی رو با 7 نفر میخوریم Big Grin
خیلی حال میده لامسب
به خصوص جلوی هفتمی ها! انگار که ما از وختی به دنیا اومدیم توی دهن هم بودیم .____.

عشقش به همونه._.*
یه بار با دوستم یه ابمیوه خریدیم ،دونفری بخوریم..
اینقد تو سر هم زدیم،اینقد بکش بکش کردیم،ولی کلی خندیدیم...
خعلی فاز میده این خنگول بازیا اصن...
درسه ب این کاراس...

وسط کلاس مجید بازی دراوردن..پول قرض گرفتن،یه چیزو با هم خوردن..
ما اصن حساب پولامون مشخص نی،همش به هم میدیم،یکی ده نفرو مهمون میکنه...پول پس نمیگیریم..

عشقه اینکارا..

آره دقیقا

ما از هم دیگه پول میگیرم دیگه نمیدیم
تازه ما یه صندوق داریم هر هفته توش پول میریزیم بعد سر هر ماه قرعه کشی میکنیم میدیم به یه نفر ^____^

راستی یه خبر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 40
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
مَمـنُـونَـم اَز جَـواب سَـلامِتُـون

بـای
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، First Star ، mahdi0191 ، *نیوشا*14
(07-10-2014، 20:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:34)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سر ما خوردم

ما هم^.^

(07-10-2014، 20:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن دارم |:

خو که چی؟/:

داستان پیر زنو زر بزن رو که میدونی؟

نه._.*
نمی خوای بدونی ..

میخوام برم..پ.خ کن ،بعدا بخونم خو...

خدافظ
(07-10-2014، 20:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سر ما خوردم

ما هم^.^

(07-10-2014، 20:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن دارم |:

خو که چی؟/:

نه._.*

(07-10-2014، 20:47)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منم حرف بزنین ._.

سلام لامپی/:

(07-10-2014، 20:42)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اونجا بودم اول مهر اومده بودم ندیدمت Smile)
لامصب تهران خعلی ت××× یه
هیچ فصلیش خوب نی :|
خو چرا زنگ نزدی؟
الان هوا عالیه،بیاین._.*
یخه،بارون میاد^.^
خعلی باحاله^.^
کی میاین دوباره؟

معلوم نی Smile

لامپی :v

/:
اومدین خبر بده..
خبر نمیدم .-.
مسافرت میریم عشق و حال کنیم
اونوخ تو رو بیام ببینم :|
تازه فاطی ام تو صفه : )))

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(07-10-2014، 20:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاو :|

سلام .-.

چقدر صدای تو و خواهرت شبیه هم بود :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(07-10-2014، 20:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم^.^

خو که چی؟/:

نه._.*
نمی خوای بدونی ..

میخوام برم..پ.خ کن ،بعدا بخونم خو...

خدافظ

حس پ.خ نیست بعدا میفهمی..

فعلا بکس.
(07-10-2014، 20:56)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سر ما خوردم

ما هم^.^

من زن دارم |:

خو که چی؟/:

نه._.*

(07-10-2014، 20:47)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 20:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منم حرف بزنین ._.

سلام لامپی/:

(07-10-2014، 20:42)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اونجا بودم اول مهر اومده بودم ندیدمت Smile)
لامصب تهران خعلی ت××× یه
هیچ فصلیش خوب نی :|
خو چرا زنگ نزدی؟
الان هوا عالیه،بیاین._.*
یخه،بارون میاد^.^
خعلی باحاله^.^
کی میاین دوباره؟

معلوم نی Smile

لامپی :v

/:
اومدین خبر بده..
خبر نمیدم .-.
مسافرت میریم عشق و حال کنیم
اونوخ تو رو بیام ببینم :|
تازه فاطی ام تو صفه : )))
خاک تو کلت..من فقد میشناسم جاهای باحال رشتو/:
نیا اصن._.*
الاغ خر._.*
بعدا نیا عین خر معذرت خواهی نکن._.*
خدافظ._.*
(07-10-2014، 20:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـلـام دُوسـتـان ^_^

سلام بی سیبیل ^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_گـفتگـوی آزاد 212 _ 40
پاچه خوار._.*
خاک تو کلت._.*
خدافظ/:
 سپاس شده توسط First Star ، *نیوشا*14

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان